Hopp til hovedinnhold
Eneboligen Luna fra Nordbohus

Lansering av 7 nye hus våren 2024

Denne våren er vi stolte av å presentere syv nye husmodeller, hver designet med tanke på ulike behov og livsstiler. Møt Duo, Evig, Luna, Mira, Symmetri, og nye utgaver av Lun og Sammen. Disse moderne og fleksible boligene tilbyr noe for enhver smak og situasjon.

Duo – lett å like, lett å vokse i

Duo er en dynamisk tomannsbolig som gir mange muligheter for en familie i bevegelse. Med tre soverom, store vinduer som slipper inn mye dagslys, og en praktisk sportsbod, er Duo et ideelt valg for familier som trenger fleksible løsninger. Nyt utsikten fra terrassen med takoverbygg og tilbring kvalitetstid med familien både inne og ute.

Tomannsboligen Duo fra NordbohusLys og luftig åpen stue- og kjøkkenløsning

Evig – hvert sekund teller

Med Evig får du en bolig som varer. Denne tidløse boligen er perfekt for både godt voksne og barnefamilier. Med mulighet til å leie ut halve underetasjen, kan Evig tilpasses ulike behov. Store vinduer gir lys og romfølelse, mens terrassen og verandaen inviterer til lange, avslappende dager utendørs.

Enebolig med utleie fra Nordbohus

Luna – harmoniske Luna er et hjem du lett forelsker deg i

Denne tradisjonelle boligen med moderne løsninger inkluderer carport, veranda, og en stor, lys stue. Den nye utleiedelen gir mulighet for skattefrie inntekter, eller ekstra plass til familien. Luna kombinerer stil og funksjonalitet på en perfekt måte.

Enebolig med carport og terrasse fra Nordbohus

Mira – hygge i hver etasje

Mira er en tradisjonell bolig med moderne uttrykk, store vinduer og gode romløsninger. Med tre soverom, to bad, og en stor veranda, er Mira designet for familier som verdsetter både aktivitet og avslapning. Utleiedelen gir økonomisk fleksibilitet, eller ekstra plass etter behov.

En tradisjonell bolig fra NordbohusLys stue og kjøkken med store vinduer

Symmetri – bo i perfekt balanse

Symmetri er en tradisjonell tomannsbolig med spennende design og god lagringsplass. Med tre soverom, lyse stuer, og en stor sportsbod, er Symmetri ideell for både godt voksne og familier. Nyt de solfylte dagene på terrassen og den sømløse overgangen mellom inne- og uteområder.

Symmetri er en tradisjonell tomannsbolig med spennende design og god lagringsplass.

Lun med utleie – bo med boltreplass til flokken din

Lun er et tradisjonelt hus med klassisk stil og herskapelige vibber. Den nye utleiedelen i 1. etasje gir økonomiske fordeler, mens fire soverom og romslige stuer gjør det enkelt å samle familien. Lun er et praktisk valg for en travel hverdag og spesielle anledninger.

Lun er et tradisjonelt hus med klassisk stil og herskapelige vibber. Nå finnes den med utleiedel i 1. etasje

Sammen – stil og funksjon går hånd i hånd

Den populære tomannsboligen Sammen har fått en stilig oppgradering. To boliger i ulike størrelser gir fleksibilitet, mens innglassede verandaer og terrasser gir en luftig og avslappende atmosfære. Sammen er en bolig for både liten, stor, og midt imellom.

Den populære tomannsboligen Sammen har fått en stilig oppgradering.

Utforsk våre nye boliger og finn den som passer best for deg og dine behov. Nordbohus er bygd for å vare og fortsetter å levere kvalitet og komfort til norske hjem. Velkommen hjem!

Relaterte artikler