Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Duo

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Grunnflate (BYA)

185 m²

Bruksareal (BRA)

116,6 m² pr. enhet

Primærrom (P-rom)

105,7 m² pr. enhet

Største lengde

19,9 m

Største bredde

10,3 m

Lett å like. Lett å vokse i. Dynamiske Duo gir mange muligheter.

En perfekt familiebolig

Møt tomannsboligen Duo – et perfekt valg når to har blitt tre – eller mer. Duo er en fleksibel familiebolig designet for et liv i bevegelse og utvikling. Med sitt moderne og funksjonelle design er denne boligen skreddersydd for å tilpasse seg dine behov gjennom ulike livsfaser.

Første etasje: Praktisk og funksjonell

I 1. etasje finner du et innbydende inngangsparti med rikelig plass til garderobe, som gjør det enkelt å holde orden på klær og sko. Her er også to av tre soverom plassert, ideelt for barn eller gjester. Det tekniske rommet sørger for praktisk oppbevaring av alt fra varmtvannstank til vaskemaskin. Et romslig bad med separat vaskerom, adskilt med en praktisk skyvedør, gjør morgenrutinen smidig og effektiv. For de aktive, er den større sportsboden lett tilgjengelig, perfekt for oppbevaring av sportsutstyr, sykler og annet fritidsutstyr.

Duo planløsning 1. etg

Andre etasje: Lys og luftig

Oppe i 2. etasje strømmer mye deilig dagslys gjennom store vinduer som skaper en lys og luftig atmosfære. Den åpne løsningen mellom kjøkken og stue gir en sosial og innbydende sone, perfekt for både hverdag og fest. Her kan du innrede kjøkkenet og stuen i to soner; en koselig peiskrok for de kalde vinterkveldene, og en spiseplass nær kjøkkenet som innbyr til hyggelige måltider med familie og venner. Innerst finner du tv-stuen, et rolig hjørne for avslapning og underholdning.

Planløsning Duo 2. etg

Ekstra komfort og privatliv

I denne etasjen ligger også det tredje soverommet med tilhørende bad vegg i vegg, noe som gir ekstra komfort og privatliv. En dør på siden av huset gir direkte adgang til terrenget, slik at du enkelt kan nyte naturen rundt deg. Fra stua kan du gå rett ut på en romslig terrasse med takoverbygg – et perfekt sted for å nyte morgenkaffen, lese en bok, eller bare slappe av og la tankene fly når som helst på dagen.

Tomannsboligen Duo er ikke bare et hjem, men en livsstil – tilpasset for å gi deg og din familie komfort, fleksibilitet og et sted å vokse. Velkommen hjem til Duo!

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?