Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Duplo

Nøkkelinformasjon

Soverom

2

Grunnflate (BYA)

195.6 m²

Bruksareal (BRA)

86.00 m²

Primærrom (P-rom)

74.0 m²

Største lengde

18.5 m

Største bredde

11.8 m

Duplo er en praktisk tomannsbolig med alle rom på ett plan. Denne utformingen gjør den ideell for både unge familier og eldre som ønsker en enkel livsstil. Fordelen med å unngå trapper er åpenbar - det gjør ikke bare daglige gjøremål enklere, men reduserer også behovet for vedlikehold. Maler du huset eller renser takrenna, trenger du ikke bekymre deg for å balansere på en stige.

Praktisk inngangsparti med sportsbod

Ved inngangen til Duplo finner du en sportsbod med overbygg. Dette gir en praktisk overgang når du trenger å komme inn og ut av huset, samtidig som det holder ting tørre når du skal hente eller legge fra deg ting i boden.

Avdelte soner

Boligen er delt inn i to soner: én retning fører deg til stue og kjøkken, mens den andre leder til to soverom, bad og en bod. Denne oppdelingen sikrer at privatlivet opprettholdes, og at praten i stuen ikke forstyrrer de som har gått til sengs for kvelden.

Funksjonelt kjøkken og tilgang til terrasse

Kjøkkenet har rikelig med plass til et spisebord, og fra stuen er det enkel tilgang til terrassen. Dette gjør det praktisk å nyte solen eller lage middag på grillen uten unødvendig omvei.

Komfort og enkel boopplevelse

Med sin funksjonelle layout og praktiske løsninger tilbyr Duplo en komfortabel og lettstelt boopplevelse. Denne boligen harmonerer med en moderne livsstil, der bekvemmelighet og funksjonalitet er av stor betydning.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre modeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?