Duett

Duett er en tomannsbolig for skrå tomt, med et spenstig fasadeuttrykk. Fra inngangen i 1. etasje kommer du inn i en gang med garderobeplass og adkomst til praktisk bod. Kanskje er det her vinterfrakken skal henge når sommeren kommer? I tillegg er det adkomst til bad/vask/wc fra gangen, noe som er svært praktisk hvis småtroll må spyles av før de får komme lenger inn i huset. I 1. etasje forøvrig er det et soverom, kjøkken med spiseplass og terrassedør ut til terrenget. Etasjen har dermed alle nødvendige rom på ett og samme plan. I stuen møtes du av høye vinduer fra gulv til tak. Disse, sammen med ekstra takhøyde, gir stuen en flott romfølelse. I underetasjen er det tre boder, hvorav én har utgang til terreng. I tillegg har underetasjen to soverom og romslig bad med adkomst til vaskerom.

Nøkkelinformasjon

Boligtype
Tomannsbolig
Type tomt
Skrå tomt
BRA totalt
135.60 m²
P-rom hovedbolig
113.3 m²
Bebygd areal
178.6 m²
Største bredde
12.1m
Største lengde
15.2m
Soverom
3
Energimerke
C

Lurer du på noe?
Vi hjelper deg gjerne!

Bestill møte med oss

Illustrasjoner og plantegninger

Finn din lokale pris og gjør tilpasninger

Pris på alle våre eneboliger finner du her på nettsiden for de fleste kommunene vi har forhandlere i. For å få opp prisen der du bor, registrerer du en bruker og logger inn. Pris vil da bli synlig for alle husene. Du velger et hus og gjør egne tilpasninger – og får opp din pris for huset.

Finn din pris

Gladsnekkern nr 3/20 Hjemme hos Anita m/fam. i tomannsboligen Duett

Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Anita m/fam. i tomannsboligen Duett i Sogndal. "S