Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Duett

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Grunnflate (BYA)

178.6 m²

Bruksareal (BRA)

135.60 m²

Primærrom (P-rom)

113.3 m²

Største lengde

15.2 m

Største bredde

12.1 m

Duett skiller seg ut som en tomannsbolig designet spesielt for skrå tomter, med et karakteristisk og spenstig fasadeuttrykk som tiltrekker oppmerksomhet.

Praktisk inngangsparti med garderobe og bod

Fra inngangen i første etasje blir du møtt av en romslig gang med god garderobeplass og tilgang til en praktisk bod. Her kan vinterfrakken få sin faste plass, klar til å bli byttet ut med sommerklær når årstidene skifter. I tillegg tilbyr gangen adkomst til et bad/vask/wc, noe som viser seg svært praktisk når små barn må spyles av før de får lov til å utforske resten av huset.

Funksjonell første etasje med alle nødvendige rom på ett plan

I første etasje finner du et soverom, kjøkken med spiseplass og en terrassedør som fører ut til terrenget. Denne etasjen er planlagt nøye for å inkludere alle nødvendige rom på ett og samme plan, noe som gjør hverdagen mer praktisk og tilgjengelig.

Lysfylt stue med store vinduer og ekstra takhøyde

I stuen blir du møtt av høye vinduer fra gulv til tak, som gir rommet en luftig og romslig følelse. Sammen med den ekstra takhøyden bidrar disse elementene til å skape en flott romfølelse og inviterer til avslapning og sosiale sammenkomster.

Praktiske boder og romslig bad i underetasjen

I underetasjen finner du tre boder, hvorav én har direkte utgang til terrenget. Dette gjør det enkelt å oppbevare utstyr og gjenstander som brukes utendørs. I tillegg tilbyr underetasjen to soverom og et romslig bad med tilgang til et vaskerom, noe som gjør det enkelt å håndtere klesvask og holde hjemmet organisert.

Med Duett får du ikke bare et hjem, men en perfekt harmoni av komfort og funksjonalitet som er designet for å imøtekomme dine behov på en praktisk og elegant måte. Fra det spennende fasadeuttrykket til de velplanlagte rommene og de store vinduene som flommer rommene med naturlig lys, er hver detalj nøye gjennomtenkt for å skape en atmosfære av ro og trivsel.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre modeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?