Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Symmetri

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Grunnflate (BYA)

177 m²

Bruksareal (BRA)

122,4 m² pr. enhet

Primærrom (P-rom)

113,9 m² pr. enhet

Største lengde

17,2 m

Største bredde

11 m

Bo i perfekt balanse i tomannsboligen Symmetri. I pakt med deg, dine og omgivelsene.

Tradisjonell bolig med spennende design

Symmetri er en tradisjonell bolig med spennende design, laget for å kunne bo godt og leve lett i. Hva med å gå rett ut på terrassen og videre ut i hagen en solfylt dag? Denne tomannsboligen kombinerer klassisk arkitektur med moderne funksjoner for å skape et hjem som er både komfortabelt og stilfullt.

Midtseksjonen: boligens flagship

Midtseksjonen er boligens flaggskip. Den rommer lyse og moderne stuer som gir en åpen og innbydende atmosfære. Oppe kan du innrede en fin sofagruppe med utsikt ut de store vinduene, som slipper inn rikelig med naturlig lys og gir en følelse av romslighet og nærhet til naturen utenfor.

Første etasje: Kjøkken og stue i ett

I 1. etasjen er stue og kjøkken plassert sammen – et deilig sted å nyte maten uansett anledning. Den åpne planløsningen gjør det enkelt å bevege seg mellom kjøkkenet og stuen, og skaper en sosial sone perfekt for både hverdag og fest. Her kan du lett gå mellom grillen på uteterrassen og kjøkkenet inne, noe som gjør det enkelt å tilberede og nyte måltider ute når været tillater det.

Planløsning Symmetri U.etg

Tre soverom for fleksibilitet

Symmetri har tre soverom, noe som gjør boligen til et utmerket valg for både godt voksne som vil ha ekstra rom, og familier som trenger plassen. Disse soverommene gir mulighet for gjesterom, barnerom eller kontor, avhengig av dine behov.

God lagringsplass

Med stor sportsbod ved inngangspartiet og kott i 2. etasjen har du også bra med lagringsplass. Sportsboden gir rikelig med plass til å oppbevare sportsutstyr, sykler og andre eiendeler, mens kottet oppe gir ekstra lagringsmuligheter for ting du ikke bruker daglig.

Perfekt for fellesskap

I Symmetri er det godt å være flere. Denne tomannsboligen er designet for å fremme samvær og fellesskap, samtidig som den gir nok plass og privatliv for alle. Med sitt harmoniske design og smarte løsninger, er Symmetri en bolig hvor du kan leve i perfekt balanse med deg selv, din familie og dine omgivelser.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?