Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Lynnebakka på Gran, Innholdsrik tomannsbolig med flott utsikt over Hadeland - Kun en bolig igjen for salg

Lynnebakka 25B, 2750 Gran
Pris fra
5 498 000 kr

Soverom

4

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Tomannsbolig

Gårdsnr.

265

Bruksnr.

36
Anders Prøven
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik

Lokal, solid og trygg boligbygger med snart 40 års erfaring i markedet. Nordbohus Innlandet har vært en del av Nordbohus siden kjedens oppstart for snart 40 år siden, og dekker hele Mjøsregionen med sine lokale avdelinger i Gjøvik, Ringsaker/Hamar, Lillehammer og Vinstra. Med sterk forankring i lokalmiljøet, og en solid faglig erfaring i byggfaget, leverer Nordbohus Innlandet boliger som varer i generasjoner.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Velkommen til Lynnebakka

I Lynnebakka vil du finne denne flotte tomannsboligen med alt du trenger i hverdagen.

Denne enheten kommer med moderne løsninger som legger til rette for at både små og store skal trives i sitt nye hjem.
Boligen er luftig, lys og utnytter hver eneste kvadratmeter på en svært god måte.

Her er det mulig å samle hele familien til hyggelige stunder i fellesarealene, eller trekke seg tilbake til eget soverom om det er behov for ro i en travel hverdag.

Beliggenheten gir denne tomannsboligen flotte utsiktsforhold som vil glede alle og enhver på fine solskinndager.  

Om området

Gran kommune har et levende og variert kulturliv og utallige tilbud om fritidsaktiviteter. Idrettsparken er et nytt og flott idrettsanlegg, med kunstgressbaner, fotball-binge, tennisbaner og sandvolleybane. 

Du har gangavstand til Trintom barneskole som for øvrig var ny i 2012, og Gran ungdomsskole. 

Det er kort vei til flotte bademuligheter ved Jarenvannet og Sagvollen på Øståsen.

Kjører du 10 minutter i bil kommer du til den populære badeplassen, Ulsnestangen med stupebrygge og sandtrender.

I umiddelbar nærhet til Ulsnestangen finner du båthavnen i Røykenvik. Dette er et idyllisk og flott område med 150 båtplasser samt stor parkeringsplass og gjestebrygge. 

Et steinkast fra båthavnen finner du også Cafè Oscar II som på sommerhalvåret byr på småretter og forfriskende drikkevarer. Her er det musikalsk underholdning og dette er absolutt stedet for en avslappet sommerkveld ved fjorden. 

På Øståsen ligger det et flott løypenett med preparerte løyper og 5 km unna kan du stå på ski ved Lygna Skisenter, med konkurranse- og lysløyper.

Moderne tomannsbolig med praktiske løsninger;

Oppdag denne lyse, moderne og innholdsrike tomannsboligen som ligger i et populært boligstrøk, med en fantastisk panoramautsikt over Hadeland. Disse boligene er designet for å tilby et komfortabelt liv i nærheten av nødvendige fasiliteter.

Parkeringsmuligheter - boligene har egne parkeringsplasser for beboerne. Carport følger med.

Lokalområdet - nyt det beste av Hadelands flotte natur og landskap, med lett tilgang til turstier, skiløyper, sykkelruter og flere innsjøer som er perfekte for fiske, bading og båtliv.

Beliggenhet - en kort tur unna Gran sentrum, det ledende handelssenter på Hadeland, med et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert butikker, vinmonopol, apotek, post i butikk, jernbanestasjon, helsesenter, ny videregående skole og treningssenter.

Kommunikasjon - enkel og rask tilgang til offentlig transport, inkludert buss- og togforbindelser, som sikrer enkel pendling til nærliggende byer og hovedstaden Oslo.

Miljøvennlig - boligene er bygget med fokus på miljøet og bærekraft, ved bruk av energieffektive materialer og utstyr – noe som reduserer det totale energibehovet og gir deg lavere strømkostnader.

Interiørkvalitet - hver bolig kommer med kvalitetsmaterialer og finish som inkluderer alt fra åpent kjøkken løsning, til behagelige soverom og romslige baderom med moderne sanitærutstyr.

Arkitektonisk design - med sitt stilrene og moderne design, sørger hver enhet i denne tomannsboligen for å dra nytte av naturlig lys og fantastisk utsikt. inneholder store vinduer, åpen planløsning og en funksjonell romutnyttelse som sikrer trivsel og estetikk.

Innhold;


1. etasje:
Entre, bad/vaskerom, stue, kjøkken, ett soverom og sportsbod.  

Underetasje:
3 soverom, gang, bod, vaskerom og bad.  
  

 • BRA 1.etasje: 52,7  
 • P-rom 1. etasje: 53,4 kvm  
 • BRA underetasje: 52,7 kvm  
 • P-rom underetasje: 47,4 kvm  
 • BRA totalt: 146,6 kvm  
 • P-rom totalt: 113,4 kvm  
 • Frittstående carport på 37,2 kvm
 • Åpent overbygd areal underetasje: 14,9 kvm  
 • Åpent overbygd areal 1. etasje: 5,7 kvm  


Store og delvis overbygde terasser, både på hovedplan og bakkeplan. Stor skjermet terasseplatting mot syd ved inngangspartiet.

Kortfattet om leveransen;

Boligen leveres med meget god kvalitet og innvendig standard, blant annet;

 • Alle gulv i tørre rom leveres med laminatgulv longplank, eik.  
 • Varmekabler på bad, vaskerom og entre/gang.  
 • Moderne kjøkken fra Sigdal.  
 • Baderomsinnredning fra Sigdal  
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
 • Det lagt trekkerør for bredbånd fram til yttervegg. Installasjon av bredbånd utføres av ekstern tilbyder etter bestilling fra kjøper.
 • Veranda med utgang fra stue eller hovedsoverom  
 • Svingtrapp med lakkerte eiketrinn  
 • Parkering i frittstående carport

Det er mange fordeler ved å velge en ny bolig

Å investere i en nylig oppført bolig har mange positive sider.

Ingen forhåndsbetaling:
Nordbohus Innlandet krever ikke noen forhåndsbetaling, noe som betyr at man bare betaler når man faktisk tar over boligen. Dette gir en økonomisk trygghet og tid til å forberede finansene.

Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være titusener å spare.

Ingen oppussing:
En annen stor fordel er at utgiftene forbundet med oppussing er redusert, ettersom du slipper de løpende vedlikeholdsutgiftene som ofte følger med eldre boliger. Dette gir deg mer penger til overs til andre ting i livet.

Nytt og energisparende:
Energieffektivitet er en annen viktig fordel ved å kjøpe en ny bolig. Disse boligene er utformet for å minimere energiforbruk og kostnader knyttet til oppvarming, slik at du kan spare både penger og miljøet.

Bare nytt er nytt...
Det er en unik glede forbundet med å bosette seg i et splitter nytt hjem. Et hjem som bare du og dine kjære har bodd i. Et nytt hus gir rom for dine kreative uttrykk og lar deg skape en plass som er genuint din.

Til slutt er en av de beste fordelene ved å kjøpe ny bolig det faktum at man har en reklamasjonsrettighet på fem år. Dette gir deg en trygghet når det gjelder boligens kvalitet og eventuelle feil som måtte oppstå.

Alt i alt kan en ny bolig være en god investering både på kort og lang sikt, og gir deg mange fordeler sammenlignet med å kjøpe en eldre bolig.

Andre prosjekter fra Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik