Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Særdeles idyllisk og solrik utsiktstomt på Tallstuen i Kolbu.

Tallstuen 22, 2847 Kolbu
Pris fra
250 000 kr

Boligtype

Tomter

Tomteareal

740 m2

Gårdsnr.

284

Bruksnr.

76
Prosjektet bygges av

Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik

Lokal, solid og trygg boligbygger med snart 40 års erfaring i markedet. Nordbohus Innlandet har vært en del av Nordbohus siden kjedens oppstart for snart 40 år siden, og dekker hele Mjøsregionen med sine lokale avdelinger i Gjøvik, Ringsaker/Hamar, Lillehammer og Vinstra. Med sterk forankring i lokalmiljøet, og en solid faglig erfaring i byggfaget, leverer Nordbohus Innlandet boliger som varer i generasjoner.

Gå til forhandlersiden

Beliggenhet

På dette unike stedet kan du nå bosette deg i idylliske landlige omgivelser med fasiliteter som butikk og frisør i umiddelbar nærhet. På Lund i Kolbu har de oppnådd å etablere en egen unik barneskole og et flott samlingssted der mange finner veien for en prat fra fjern og nær. Kort vei til Totenåsen; et særdeles flott friluftsområde med ulike fritidsaktiviteter som ski, tur, fiske etc hører også med.

Beskaffenhet

Tomta er ei hjørnetomt med flott ustikt over kulturlandskapet mot sør, vest og nord. Beliggenheten er også ypperlig i forhold til solgangen og sikrer sol fra tidlig morgen til seint på kvelden på sommeren. Tomta er byggeklar og passer til en enebolig med sokkeltasje og inngang på hovedplan. Tomta er ikke fradelt ennå og arealet er derfor ikke helt eksakt. Tomta vil også få et nytt bruksnummer!

Andre prosjekter fra Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik