Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Opplev Smørvika på Kapp - 6 boliger solgt - RING OG AVTAL VISNING!

Smørvika, 2849 Kapp
Pris fra
7 200 000 kr

Soverom

3

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Rekkehus

Primærrom

131 m2

Gårdsnr.

99

Bruksnr.

72
Anders Prøven
Boligrådgiver
Prosjektet bygges av

Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik

Lokal, solid og trygg boligbygger med snart 40 års erfaring i markedet. Nordbohus Innlandet har vært en del av Nordbohus siden kjedens oppstart for snart 40 år siden, og dekker hele Mjøsregionen med sine lokale avdelinger i Gjøvik, Ringsaker/Hamar, Lillehammer og Vinstra. Med sterk forankring i lokalmiljøet, og en solid faglig erfaring i byggfaget, leverer Nordbohus Innlandet boliger som varer i generasjoner.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

I idylliske Smørvika presenterer selskapet Smørvika Utvikling AS, et samarbeid mellom Nordbohus Innlandet AS og Sulland Eiendom AS, et utvalg av boliger med svært attraktive design og kvalitetsløsninger.

Tiltalende og moderne boliger
Dette omfattende prosjektet omfatter totalt 80 til 100 forskjellige, nybygde boligenheter. Boligutvalget spenner over alt fra eneboliger til rekkehus, kjedede eneboliger, leilighetsbygg og terrasseboliger. 

Integrert med naturen
De nye boligene er konstruert med en integrert tilnærming til det omkringliggende naturmiljøet. Bevaring av opprinnelig løv- og furuskog er prioritert. De omkringliggende grøntarealene vil fortsatt stå uberørt og være åpne for publikum. Blant annet er Pilgrimsleden som går gjennom området oppgradert og bevart til glede for alle.

Smørvikas naturlige skjønnhet
I Smørvika får du muligheten til å nyte utsikten både innendørs og utendørs. Naturen tilbyr ulike rekreasjonsmuligheter, med Mjøsa som gir badeopplevelser og turstier og Pilgrimsleden som inviterer til fotturer og eventyr i naturskjønne omgivelser.Og en ting til – Solnedgangen i Smørvika må oppleves.

Status på prosjektet

Byggingen av boliger i Smørvika fortsetter og stadig flytter det nye beboere inn i sine nye hjem.

Pilgrimsleden er blitt "pusset opp" nede ved Mjøskanten og det er anlagt fine grøntområder til glede for de som ferdes i området.

Byggingen er i full gang på bygg A-D som er de 4 bygningskroppene som ligger nærmest Mjøsa. Her er flere enheter solgt, så det gjelder å være rask for å sikre seg en.

Med en bolig her har du på mange måter både en bolig og en fritidsbolig i ett.

Smørvika - Rekkehus

I Smørvika bygger vi 18 rekkehusenheter med høy standard. Rekkehusene fordeles på seks bygg med tre leiligheter i hver. Boligene bygges i et moderne formspråk, med arealeffektive løsninger.
 
Det planlegges for 3 salgstrinn, hvor trinn 1 og 2 med til sammen 12 boliger nå er ute for salg i byggene A-D.
6 av 12 enheter er solgt!

Kontakt vår Boligrådgiver, Anders Prøven, for mer informasjon om disse flotte boligene.

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

Du betaler ingen ting på forskudd
For disse boligene betaler du ingen ting før overtagelse av din nye bolig. Dette bidrar til økt forutsigbarhet.

Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være titusener å spare.

Ingen oppussing
Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

Lave kostnader
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige kostnader.

Fem års reklamasjonsrett
Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.

Ingen budrunder
Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper til fastsatt pris.

Andre prosjekter fra Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik