Hopp til hovedinnhold
1 / 0

LILLO - Kostnads- og arealeffektive boliger i rekke

2847 Kolbu
Pris fra
2 398 000 kr

Soverom

2

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Rekkehus

Primærrom

48 m2
Anders Prøven
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik

Lokal, solid og trygg boligbygger med snart 40 års erfaring i markedet. Nordbohus Innlandet har vært en del av Nordbohus siden kjedens oppstart for snart 40 år siden, og dekker hele Mjøsregionen med sine lokale avdelinger i Gjøvik, Ringsaker/Hamar, Lillehammer og Vinstra. Med sterk forankring i lokalmiljøet, og en solid faglig erfaring i byggfaget, leverer Nordbohus Innlandet boliger som varer i generasjoner.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Vi ruller ut LILLO-konseptet på Lund i Kolbu.
Her har vi nå 2 boliger i rekke til salgs.

Boligene egner seg spesielt godt for førstegangskjøpere, men også for andre som ikke har mulighet til, eller ønske om å kjøpe en stor og dyr bolig.

Det er mange som ikke har behov for mer areal, men som trenger en praktisk bolig på ett plan.

Merk at for disse boligene betaler du ingenting på forskudd. Innbetaling skjer først i forbindelse med innflytting!

I LILLO får du et lekkert lite hus med størrelsen til en leilighet og kvalitetene til en enebolig. I motsetning til en leilighet i et tradisjonelt leilighetsbygg, slipper du å tenke på naboer over eller under deg. I tillegg får du større og bedre utearealer enn en tradisjonell leilighet ville gitt deg.

Med to soverom, bad med plass for vaskemaskin, åpen stue- og kjøkkenløsning, samt utvendig bod og biloppstillingsplass, har du akkurat det du trenger for å bo komfortabelt.

Merk at det i disse boligene kostnadsfritt følger med en hvitevarepakke bestående av Kombiskap (kjøl/ frys), Komfyr/ stekeovn og oppvaskmaskin.

Boligen leveres i tillegg som standard med en luft-til-luft-varmepumpe, som holder oppvarmingsutgiftene nede.

I likhet med alle våre nye boliger, selges LILLO med energikarakter B. Dette gjør at boligen kvalifiserer for et grønt boliglån med lavere rente.

Det lagt trekkerør for bredbånd fram til yttervegg. Installasjon av bredbånd utføres av ekstern tilbyder etter bestilling fra kjøper.

På Lund i Kolbu kan du nå bosette deg i idylliske landlige omgivelser med fasiliteter som butikk og barnehage i umiddelbar nærhet. 

Helt ny, døgnåpen butikk, åpnet høsten 2022.

På Lund i Kolbu har de oppnådd å etablere en egen unik barneskole, Toten Montesorri og et flott samlingssted der mange finner veien for en prat fra fjern og nær.

Kort vei til Totenåsen; et særdeles flott friluftsområde med ulike fritidsaktiviteter som ski, tur, fiske etc hører også med.

Det er mange fordeler ved å velge en ny bolig

Å investere i en nylig oppført bolig har mange positive sider.

Ingen forhåndsbetaling:
Nordbohus Innlandet krever ikke noen forhåndsbetaling, noe som betyr at man bare betaler når man faktisk tar over boligen. Dette gir en økonomisk trygghet og tid til å forberede finansene.

Ingen oppussing:
En annen stor fordel er at utgiftene forbundet med oppussing er redusert, ettersom du slipper de løpende vedlikeholdsutgiftene som ofte følger med eldre boliger. Dette gir deg mer penger til overs til andre ting i livet.

Nytt og energisparende:
Energieffektivitet er en annen viktig fordel ved å kjøpe en ny bolig. Disse boligene er utformet for å minimere energiforbruk og kostnader knyttet til oppvarming, slik at du kan spare både penger og miljøet.

Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være titusener å spare.

Bare nytt er nytt...
Det er en unik glede forbundet med å bosette seg i et splitter nytt hjem. Et hjem som bare du og dine kjære har bodd i. Et nytt hus gir rom for dine kreative uttrykk og lar deg skape en plass som er genuint din.

Til slutt er en av de beste fordelene ved å kjøpe ny bolig det faktum at man har en reklamasjonsrettighet på fem år. Dette gir deg en trygghet når det gjelder boligens kvalitet og eventuelle feil som måtte oppstå.

Alt i alt kan en ny bolig være en god investering både på kort og lang sikt, og gir deg mange fordeler sammenlignet med å kjøpe en eldre bolig.

Andre prosjekter fra Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik