Hopp til hovedinnhold

Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik

Sandberg i Hunndalen
Anders i salgssituasjon
Smørvika
Lokal, solid og trygg boligbygger med snart 40 års erfaring i markedet. Nordbohus Innlandet har vært en del av Nordbohus siden kjedens oppstart for snart 40 år siden, og dekker hele Mjøsregionen med sine lokale avdelinger i Gjøvik, Ringsaker/Hamar, Lillehammer og Vinstra. Med sterk forankring i lokalmiljøet, og en solid faglig erfaring i byggfaget, leverer Nordbohus Innlandet boliger som varer i generasjoner.

Nordbohus Innlandet -Nye boliger siden 1986

Nordbohus Innlandet utvikler boligprosjekter, bygger og selger nye boliger, tomannsboliger, leiligheter/ leilighetskomplekser - kort sagt; Vi bygger og selger boliger av alle slag.

Østre Totenveg 109B

Vi er også representant for populære Saltdalshytta gjennom vårt datterselskap, Saltdalshytta Innlandet AS.

Avdelingens virkeområde er kommunene på Vestsiden av Mjøsa, Gjøvik, Toten kommunene, Hadeland, Land og Valdres.

Salgssituasjon

Nordbohus Innlandet planlegger og utvikler alt fra mindre prosjekter med et par enheter, til feltutbygginger med inntil flere hundre enheter bestående av en variert boligmiks rettet mot ulike kundegrupper.

Våre kontorer har lokalkjente boligrådgivere som bistår og følger deg gjennom prosessen fra A-Å for å sikre at dere får det hjemmet dere ønsker dere.

Slagordet vårt i Nordbohus er «bygd for å vare», og med det kommer visse forpliktelser. Vi jobber stadig med innovative løsninger som kan gjøre byggeprosessen og utvelgelsen av bolig enklere for deg som kunde.

Våre kontorer

Nordbohus Innlandet har sitt hovedkontor på Gjøvik og avdelingskontorer på Ringsaker/ Hamar, Lillehammer og Vinstra. I tillegg er vi hovedaksjonær i Nordbohus Romerike.

Vi er totalt ca 60 medarbeidere fordelt på de ulike avdelingene.

Nordbohus Innlandet opererer i hele Mjøs-regionen; Gjøvik, Hamar, Lillehammer og hele Gudbrandsdalen, Ringsaker, Stange, Løten, Elverum, Nordre og Søndre Land, Gran, Valdres.

Vår erfaring er din trygghet ved valg av boligleverandør

Våre dyktige tømrere og underleverandører er kvalitetssikret og ledes av erfarne Byggeledere.

Vi jobber hver dag og bruker all vår kompetanse og erfaring til å ikke bare bygge «hus» men et hjem du blir stolt av og som samtidig oppleves funksjonelt i hverdagen.

Lun

Vi håper at innholdet på våre hjemmesider vil gi deg inspirasjon og lyst til å bli nærmere kjent med oss og at vi får lov til å vise deg noen av de innovative løsningene vi har for å hjelpe deg til å ta rett valg når ny bolig skal velges.

Ta gjerne kontakt for et møte og en nærmere titt på våre katalogboliger, eller for å se på andre muligheter sammen med oss.

Vi har Sentral godkjenning for: Nordbohus Innlandet AS 996 600 319

Sertifiseringer

Sentral godkjenning
Godkjent lærebedrift
KTI

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?