Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Ottestad/ Bekkelaget - Bolig ledig for snarlig overtagelse. Fastpris!

Sollivegen 1A-H, 2312 Ottestad
Pris fra
6 498 000 kr

Soverom

3

Eieform

Eier (Selveier)

Primærrom

129 m2
Mikkel Sæhlie
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik

Lokal, solid og trygg boligbygger med snart 40 års erfaring i markedet. Nordbohus Innlandet har vært en del av Nordbohus siden kjedens oppstart for snart 40 år siden, og dekker hele Mjøsregionen med sine lokale avdelinger i Gjøvik, Ringsaker/Hamar, Lillehammer og Vinstra. Med sterk forankring i lokalmiljøet, og en solid faglig erfaring i byggfaget, leverer Nordbohus Innlandet boliger som varer i generasjoner.

Gå til forhandlersiden

Bolig med mulighet for rask overtagelse.

Den 25. januar har Sentralbanken antydet at rentetoppen er nådd. Økt forutsigbarhet er viktig ved kjøp av bolig.

Boligene går over to plan og inkludere tre soverom (mulighet for fire eller fem soverom), to bad og carport.

Boligene i prosjektet bygges med stilfull arkitektur, godt gjennomtenkte planløsninger og herlige uteområder med svært gode solforhold. Størrelsene på de to ulike boligtypene er på henholdsvis 140 og 159 m2

I Sollivegen bor du i et trygt og barnevennlig nabolag med gangavstand til barneskole og ungdomsskole. Det er også kort vei til Vikasenteret og Hamar sentrum med alle tilbud du trenger i hverdagen. Er du av den aktive sorten, vil du få glede av turstier og idrettshall like i nærheten.

Boligene ligger i et populært nabolag.

Merk at ved kjøp av disse boligene betaler du ingen ting på forskudd. Innbetaling skjer først i forbindelse med innflyttting!

Det er mange fordeler ved å velge en ny bolig

Å kjøpe en nylig oppført bolig har mange positive sider.

Ingen forhåndsbetaling:
Nordbohus Innlandet krever ikke noen forhåndsbetaling, noe som betyr at man bare betaler når man faktisk tar over boligen. Dette gir en økonomisk trygghet og tid til å forberede finansene.

Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være titusener å spare.

Ingen oppussing:
En annen stor fordel er at utgiftene forbundet med oppussing er redusert, ettersom du slipper de løpende vedlikeholdsutgiftene som ofte følger med eldre boliger. Dette gir deg mer penger til overs til andre ting i livet.

Nytt og energisparende:
Energieffektivitet er en annen viktig fordel ved å kjøpe en ny bolig. Disse boligene er utformet for å minimere energiforbruk og kostnader knyttet til oppvarming, slik at du kan spare både penger og miljøet.

Bare nytt er nytt...
Det er en unik glede forbundet med å bosette seg i et splitter nytt hjem. Et hjem som bare du og dine kjære har bodd i. Et nytt hus gir rom for dine kreative uttrykk og lar deg skape en plass som er genuint din.

Til slutt er en av de beste fordelene ved å kjøpe ny bolig det faktum at man har en reklamasjonsrettighet på fem år. Dette gir deg en trygghet når det gjelder boligens kvalitet og eventuelle feil som måtte oppstå.

Alt i alt kan en ny bolig være en god investering både på kort og lang sikt, og gir deg mange fordeler sammenlignet med å kjøpe en eldre bolig.

Andre prosjekter fra Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik