Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Moderne og funksjonelle boliger for salg i Håjenbakken på Lena - 1 SOLGT!

Håjenbakken, 2850 Lena
Pris fra
2 498 000 kr

Soverom

2 - 3

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Tomannsbolig

Primærrom

48 - 75 m2
Anders Prøven
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik

Lokal, solid og trygg boligbygger med snart 40 års erfaring i markedet. Nordbohus Innlandet har vært en del av Nordbohus siden kjedens oppstart for snart 40 år siden, og dekker hele Mjøsregionen med sine lokale avdelinger i Gjøvik, Ringsaker/Hamar, Lillehammer og Vinstra. Med sterk forankring i lokalmiljøet, og en solid faglig erfaring i byggfaget, leverer Nordbohus Innlandet boliger som varer i generasjoner.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Er du en av mange som går med en drøm om et flunkende nytt og moderne hus, men som ikke har ønske eller behov for en stor enebolig?

Som et svar på prisstigningene og uforutsigbarheten i dagens marked, har vi i Nordbohus Innlandet utviklet boligkonseptet LILLO.

I Håjenbakken legger vi nå ut for salg til sammen 4 boliger. Moderne og funksjonelle boliger som har vist seg svært populære det siste året.

Merk at på disse boligene betaler du ingenting på forskudd. Innbetaling skjer først i forbindelse med innflytting!


I LILLO får du et lekkert lite hus med størrelsen til en leilighet og kvalitetene til en enebolig. I motsetning til en leilighet i et tradisjonelt leilighetsbygg, slipper du å tenke på naboer over eller under deg. I tillegg får du større og bedre utearealer enn en tradisjonell leilighet ville gitt deg.

Med to eller tre soverom, bad med plass for vaskemaskin, åpen stue- og kjøkkenløsning, samt utvendig bod og biloppstillingsplass, har du akkurat det du trenger for å bo komfortabelt.

Les mer om de ulike variantene på hver enhet.

Boligen leveres som standard med en luft-til-luft-varmepumpe, som holder oppvarmingsutgiftene nede. I likhet med alle våre nye boliger, selges LILLO med energikarakter B. Dette gjør at boligen kvalifiserer for et grønt boliglån med lavere rente.

Boligene leveres med hvitevarepakke (Kombiskap (kjøl/ frys), komfyr og oppvaskmaskin, så slipper du å tenke på det.

Det lagt trekkerør for bredbånd fram til yttervegg. Installasjon av bredbånd utføres av ekstern tilbyder etter bestilling fra kjøper.

Andre prosjekter fra Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik