Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Eneboligtomt i Vadlia, Eina Kun 1 tomt igjen for salg!

Vadlia 15, 2843 Eina
Pris fra
693 000 kr

Boligtype

Tomter

Tomteareal

900 m2
Anders Prøven
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik

Lokal, solid og trygg boligbygger med snart 40 års erfaring i markedet. Nordbohus Innlandet har vært en del av Nordbohus siden kjedens oppstart for snart 40 år siden, og dekker hele Mjøsregionen med sine lokale avdelinger i Gjøvik, Ringsaker/Hamar, Lillehammer og Vinstra. Med sterk forankring i lokalmiljøet, og en solid faglig erfaring i byggfaget, leverer Nordbohus Innlandet boliger som varer i generasjoner.

Gå til forhandlersiden

Adkomst

Hvordan komme seg til Vadlia?

Eina sentrum ligger ca 100 km nord for Oslo og 20 km sør for Gjøvik, lett tilgjengelig fra riksvei 4. Kryss over broen ved Einavannet før du svinger på Hårgårveien. Etter ca 300 meter tar du til høyre på Skjelbreiavegen. Her finner du Vadlia på høyre hånd, omtrent 100 meter inn.

Boligmodellforslag

Boligmodellen Arcturus er kjent for sine luftige fellesområder og en veldefinert privat sone med bad og vaskerom. Innvendig planløsning er designet på en hensiktsmessig måte, med romkravene alle oppfylt på ett nivå. Gled deg til solfylte dager på de varme og innbydende uteplassene Arcturus tilbyr. Denne boligen er en av våre mest populære.

Ta en titt på vår eneboligkatalog for mer informasjon, eller gå inn på nordbohus.no for å se alle våre boliger. 

Beliggenhet

Eina er kjent for sitt trygge og gode bomiljø og huser i overkant av 1000 mennesker. Området er veldig godt for familielivet, med kort gangavstand til barnehage og barneskolen. Einas sentrum har alt man trenger, inkludert dagligvare, frisørsalong, helsestudio og jernbanestasjon som tilbyr effektive togavganger mot nærliggende byer som Raufoss, Gjøvik, og til Oslo.

Beskaffenhet

Bygge på Eina

Å skape sitt helt eget hjem er en spesiell opplevelse, og vi i Nordbohus er her for å hjelpe deg. Vi tilbyr en rekke eneboligmodeller du kan velge fra. Ta en titt på vår katalog for inspirasjon. Om du ikke finner helt det du har lyst på, så har vi varianter og mulighet til å lage noe helt eget.

Andre prosjekter fra Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik