Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Raufoss skogen - 4 mannsboliger - BYGGING I FULL GANG!

Tors veg 2-4, 2833 Raufoss
Pris fra
3 525 000 kr

Soverom

2

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Leilighet

Primærrom

72 m2
Anders Prøven
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik

Lokal, solid og trygg boligbygger med snart 40 års erfaring i markedet. Nordbohus Innlandet har vært en del av Nordbohus siden kjedens oppstart for snart 40 år siden, og dekker hele Mjøsregionen med sine lokale avdelinger i Gjøvik, Ringsaker/Hamar, Lillehammer og Vinstra. Med sterk forankring i lokalmiljøet, og en solid faglig erfaring i byggfaget, leverer Nordbohus Innlandet boliger som varer i generasjoner.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Leilighetene i de to firemannsboligene som skal bygges i det populære boligfeltet Raufoss skogen har alt du trenger på ett plan. 

Er du på flyttefot til Raufoss/ Vestre Toten, så er dette en perfekt lokasjon med kort vei til Raufoss Industripark, sentrum og idrettsanlegg like utenfor døra.

Innhold

Dette er en lettstelt leilighet med to soverom, bod, bad og åpen stue- og kjøkkenløsning.

Dette er en perfekt bolig for par eller mindre familier.

Inngangspartiet er overbygd og i gangen er det plass til garderobe. Ekstra lagringsplass i innvendig bod. Leilighetene i første etasje har uteplasser på bakkeplan med direkte tilgang til hage. Leilighetene i andre etasje har balkong.

Den åpne kjøkken- og stueløsningen gjør det mulig å se gjestene fra kjøkkenbenken. Oppholdsrommene har et fint gjennomlys og trivelige uteplasser på begge sider.

Det flislagte badet er enkelt å rengjøre, behagelige varmekabler på gulvet og en praktisk dusj.

Et romslig hoved soverom og ett barnerom/ gjesterom, eller kanskje brukes det som hjemmekontor for de som heller trenger det?

To praktiske boder – en innvendig, med plass til vaskemaskin og en rett utenfor inngangsdøra, hvor det mest nødvendige kan lagres.

Alt i samme etasje uten innvendige trapper, unødvendige ganger, uten ubrukte rom som må varmes opp i den kalde årstida.  

I stua følger det med en energieffektiv peisovn som kan fyres med ved i den kalde årstida. Koselig å se på og en lun og god venn på de kaldeste dagene. 

Det følger med en carport til hver leilighet.

Kortfattet leveransebeskrivelse

Er du tidlig ute med å kjøpe bolig får du mulighet til å påvirke valg av overflater i din nye bolig.

Leilighetene leveres iht gjeldene byggeforskrifter med blant annet følgende:

  • Peisovn med glassdør
  • Kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer
  • Baderomsinnredning fra Sigdal
  • Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner
  • Sentralstøvsugeranlegg
  • Longplank laminatgulv fra Pergo
  • Fliser i entre
  • Flislagt bad
  • Panelplater på vegger utenom bad og bod
  • Varmekabler på bad og entre og varmekabler på stue/kjøkken på alle boliger på bakkeplan.

Det er mange fordeler ved å velge en ny bolig

Å investere i en nylig oppført bolig har mange positive sider.

Ingen forhåndsbetaling:
Nordbohus Innlandet krever ikke noen forhåndsbetaling, noe som betyr at man bare betaler når man faktisk tar over boligen. Dette gir en økonomisk trygghet og tid til å forberede finansene.

Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være titusener å spare.

Ingen oppussing:
En annen stor fordel er at utgiftene forbundet med oppussing er redusert, ettersom du slipper de løpende vedlikeholdsutgiftene som ofte følger med eldre boliger. Dette gir deg mer penger til overs til andre ting i livet.

Nytt og energisparende:
Energieffektivitet er en annen viktig fordel ved å kjøpe en ny bolig. Disse boligene er utformet for å minimere energiforbruk og kostnader knyttet til oppvarming, slik at du kan spare både penger og miljøet.

Bare nytt er nytt...
Det er en unik glede forbundet med å bosette seg i et splitter nytt hjem. Et hjem som bare du og dine kjære har bodd i. Et nytt hus gir rom for dine kreative uttrykk og lar deg skape en plass som er genuint din.

Til slutt er en av de beste fordelene ved å kjøpe ny bolig det faktum at man har en reklamasjonsrettighet på fem år. Dette gir deg en trygghet når det gjelder boligens kvalitet og eventuelle feil som måtte oppstå.

Alt i alt kan en ny bolig være en god investering både på kort og lang sikt, og gir deg mange fordeler sammenlignet med å kjøpe en eldre bolig.