Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Flott, solrik utsiktstomt øverst i Øverbymarka - NY PRIS!

Briskbakken 26, 2827 Hunndalen
Pris fra
498 000 kr

Boligtype

Tomter

Tomteareal

875 m2

Gårdsnr.

73

Bruksnr.

221
Prosjektet bygges av

Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik

Lokal, solid og trygg boligbygger med snart 40 års erfaring i markedet. Nordbohus Innlandet har vært en del av Nordbohus siden kjedens oppstart for snart 40 år siden, og dekker hele Mjøsregionen med sine lokale avdelinger i Gjøvik, Ringsaker/Hamar, Lillehammer og Vinstra. Med sterk forankring i lokalmiljøet, og en solid faglig erfaring i byggfaget, leverer Nordbohus Innlandet boliger som varer i generasjoner.

Gå til forhandlersiden

Adkomst

Fra Hunndalen, velg Odnesvegen forbi NATRE. Sving til høyre inn på Engenvegen og kjør ca 625 meter. Sving til venstre inn på Briskbakken og følg denne ca 400 meter. 
Det står skilt på tomta.

Beliggenhet

Kombinasjonen av utsikt, beliggenhet og kvalitet - hvorfor Øverbymarka er området for deg.

Bygg ditt drømmehjem i Øverbymarka - tomten er klar, og beliggenheten sikrer både rekreasjon og flott utsikt.

Beskaffenhet

Kombinasjonen av utsikt, beliggenhet og kvalitet

Drømmer du om å bygge ditt eget hjem i naturskjønne omgivelser? Øverbymarka er det perfekte stedet for deg. Med sin varierte topografi, spektakulære utsikt og optimale beliggenhet, har dette området alt du trenger for å skape ditt drømmehjem. I denne artikkelen vil vi utforske de mange fordelene ved å bygge i Øverbymarka, og hvorfor denne gode kombinasjonen av utsikt, beliggenhet og kvalitet gjør dette til det ideelle stedet for deg. 

 

Beliggenheten øverst i Øverbymarka gir ikke bare flotte utsikter over landskapet, men også kort avstand til idylliske turstier og lysløype. Dette gjør området perfekt for både rekreasjon og turer i skog og mark. Kort vei til alle fasiliteter sikrer en enkel og problemfri hverdag for deg og din familie, samtidig som du kan nyte naturen og livet i området rundt.

 

En byggeklar tomt med unike muligheter

En av de viktigste fordelene ved denne tomten i Øverbymarka er at den allerede er gjort byggeklar. Merk at en del av massene må graves vekk og erstattes med komprimerte grusmasser for det området der selve huset skal stå. 

 

Huset du velger å bygge i dette området bør ha en underetasje, noe som kan bidra til ytterligere kvalitet og komfort i boligen. Dette gir deg muligheten til å utnytte naturlige ressurser, som terrenget og lyset, til deres fulle potensiale, samt å skape et unikt og personlig hjem for deg og din familie. 

 

Med en underetasje kan du også dra nytte av ekstra plass og lagringsmuligheter, noe mange finner attraktivt og verdifullt.

 

Investering i fremtiden

Å investere i en tomt og bygge ditt eget hjem i Øverbymarka er mer enn bare en økonomisk avgjørelse. Det er også en investering i deres egen livskvalitet og trivsel. Med den optimale kombinasjonen av utsikt, beliggenhet og kvalitet levert av Nordbohus Innlandet er du sikret et hjem som er bygd for å vare. 

 

Din bolig i Øverbymarka vil bli et sted der du kan skape minner for livet sammen med familie og venner. Samtidig vil du ha glede av den enkle tilgangen til naturskjønne områder, turstier og rekreasjon, noe som gjør området til et ideelt sted for å opprettholde en sunn og aktiv livsstil.