Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Sandberg/Øverbymarka - 9 byggeklare eneboligtomter. 3 solgt!

Sandbergbakken 1, 2827 Hunndalen
Pris fra
998 000 kr

Boligtype

Tomter
Anders Prøven
Boligselger
Prosjektet bygges av

Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik

Lokal, solid og trygg boligbygger med snart 40 års erfaring i markedet. Nordbohus Innlandet har vært en del av Nordbohus siden kjedens oppstart for snart 40 år siden, og dekker hele Mjøsregionen med sine lokale avdelinger i Gjøvik, Ringsaker/Hamar, Lillehammer og Vinstra. Med sterk forankring i lokalmiljøet, og en solid faglig erfaring i byggfaget, leverer Nordbohus Innlandet boliger som varer i generasjoner.

Gå til forhandlersiden

Beliggenhet

9 byggeklare eneboligtomter i naturskjønne omgivelser

I Sandberg har du nå en rekke valgmuligheter. Uansett hva du velger, så blir du en del av et nytt og innholdsrikt boligområde. Hele Sandberg har en fantastisk beliggenhet hvor nærhet til idrettsanlegg og friområder er sentralt. Alt dette kan du nå bli en del av. Tomtene har byggeklausul, som betyr at Nordbohus Gjøvik AS bygger boligen din. Du kan fritt velge bolig fra vårt store eneboligkonsept, eller vi kan tegne en bolig etter dine ønsker og behov. Vi vil gi deg kyndig veiledning gjennom hele prosessen. Vi stiller mer enn gjerne opp for å avklare eventuelle spørsmål du måtte ha i forhold til et tomtekjøp i Sandbergsvingen/Sandbergbakken.
Eneboligtomtene er merket nr 1, 3, 5, 12, 14, 16,19, 21 og 29 i situasjonsplanen. Tomt 19, 21 og 23 er solgt.

I tillegg til eneboligtomtene skal vi bygge eneboliger i rekke, tomannsboliger og flermannsboliger. Sandberg ligger i et attraktivt og naturskjønt område i Øverbymarka, med kort vei til Gjøvik sentrum. Her bor du med marka helt inntil, og i gangavstand til dagligvarebutikk, skole, barnehage, idrettsanlegg og bussforbindelser.

Folkestien fra Øverby eller Eiketunet Friluftsmuseum er et fint utgangspunkt for en tur til Knapphaugen med rasteplass, bålplasser og plankelavvo, og fortsetter du videre til Bergstoppen blir du belønnet med flott utsikt over Gjøvik og Mjøsa. Eiktunet Friluftsmuseum er et av Gjøviks mest populære turmål, her kan du gå på oppdagelsesferd mellom husmannsstuer, småtjern og setervoller. Du kan også besøke Eiketunet kafé, eller prøve fiskelykken i en av dammene. På Øverby finner du også Gjøvik frisbeegolfanlegg, en gøy aktivitet for hele familien og det er gratis å bruke anlegget. Gjøvik Klatrepark ligger like ved, med zipline og klatreløyper for alle komfortsoner. Er du en ivrig skiløper, finnes det opplyste skiløyper på Øverby skistadion.


Velkommen til Sandberg og les mer på prosjektets hjemmeside www.nordbohus.no/sandberg

Beskaffenhet

Tomteinformasjon

Sandbergbakken 1 Areal: 829 kvm  Ledig

Sandbergbakken 3 Areal: 1018 kvm Ledig

Sandbergbakken 5 Areal: 908 kvm Ledig

Sandbergbakken 14 Areal: 888 kvm Ledig

Sandbergbakken 16 Areal:852 kvm Ledig

Sandbergsvingen 12 Areal: 930 kvm Ledig

Sandbergsvingen 19 SOLGT

Sandbergsvingen 21 SOLGT

Sandbergsvingen 23 SOLGT

Se prisliste for kjøpesum og omkostninger på hver enkelt tomt.

Andre prosjekter fra Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik