Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Sandberg/ Hunndalen - FERDIGSTILTE BOLIGER - TA KONTAKT OG AVTAL VISNING!

Sandbergsvingen, 2827 Hunndalen
Pris fra
5 356 000 kr

Soverom

3

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Primærrom

98 m2

Gårdsnr.

70

Bruksnr.

106
Anders Prøven
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik

Lokal, solid og trygg boligbygger med snart 40 års erfaring i markedet. Nordbohus Innlandet har vært en del av Nordbohus siden kjedens oppstart for snart 40 år siden, og dekker hele Mjøsregionen med sine lokale avdelinger i Gjøvik, Ringsaker/Hamar, Lillehammer og Vinstra. Med sterk forankring i lokalmiljøet, og en solid faglig erfaring i byggfaget, leverer Nordbohus Innlandet boliger som varer i generasjoner.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Plug&Play bolig fra Nordbohus Innlandet 

Med denne Innflyttingsklare kjedede eneboligen på Sandberg i Hunndalen får du følgende fordeler med på kjøpet.

Ta kontakt med oss for å kunne gjøre et meget godt kjøp på en ferdigstilt, innflyttingsklar bolig.


01 - Klar for innflytting
02 - Klar for innredning
03 - Lav dokumentavgift
04 - Ingen forhåndsbetaling
05 - Hvitevarer følger med
06 - Ingen forkjøpsrett
07 - Ingen tapte budrunder

NB! Bildene som vises er tatt i Sandbergsvingen 15. Avtal visning for å se nærmere på boligen du/ dere er interesserte i. 

Om nærområdet

Nærhet til dagligvare, barnehage og skole. I tillegg ligger Øverbymarka med sitt turterreng sommer som vinter kun minutter fra inngangsdøra.

Her bor du med Gjøvikmarka helt inntil, og i gangavstand til dagligvarebutikk, skole, barnehage, idrettsanlegg og bussforbindelser.

Folkestien fra Øverby eller Eiketunet Friluftsmuseum er et fint utgangspunkt for en tur til Knapphaugen med rasteplass, bålplasser og plankelavvo, og fortsetter du videre til Bergstoppen blir du belønnet med flott utsikt over Gjøvik og Mjøsa.

Eiktunet Friluftsmuseum er et av Gjøviks mest populære turmål, her kan du gå på oppdagelsesferd mellom husmannsstuer, småtjern og setervoller. Du kan også besøke Eiketunet kafé, eller prøve fiskelykken i en av dammene. På Øverby finner du også Gjøvik frisbeegolfanlegg, en gøy aktivitet for hele familien og det er gratis å bruke anlegget.

Gjøvik Klatrepark ligger like ved, med zipline og klatreløyper for alle komfortsoner.

Er du en ivrig skiløper, finnes det opplyste skiløyper på Øverby skistadion.

Velkommen til Sandberg, en perfekt bolig for den moderne familien!
 
Ta kontakt for å avtale privat visning

Det er mange fordeler ved å kjøpe en ny bolig;

Å investere i en nylig oppført bolig har mange positive sider.

Ingen forhåndsbetaling:
Nordbohus Innlandet krever ikke noen forhåndsbetaling, noe som betyr at man bare betaler når man faktisk tar over boligen. Dette gir en økonomisk trygghet og tid til å forberede finansene.

Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være titusener å spare.

Ingen oppussing:
En annen stor fordel er at utgiftene forbundet med oppussing er redusert, ettersom du slipper de løpende vedlikeholdsutgiftene som ofte følger med eldre boliger. Dette gir deg mer penger til overs til andre ting i livet.

Nytt og energisparende:
Energieffektivitet er en annen viktig fordel ved å kjøpe en ny bolig. Disse boligene er utformet for å minimere energiforbruk og kostnader knyttet til oppvarming, slik at du kan spare både penger og miljøet.

Bare nytt er nytt...
Det er en unik glede forbundet med å bosette seg i et splitter nytt hjem. Et hjem som bare du og dine kjære har bodd i. Et nytt hus gir rom for dine kreative uttrykk og lar deg skape en plass som er genuint din.

Til slutt er en av de beste fordelene ved å kjøpe ny bolig det faktum at man har en reklamasjonsrettighet på fem år. Dette gir deg en trygghet når det gjelder boligens kvalitet og eventuelle feil som måtte oppstå.

Alt i alt kan en ny bolig være en god investering både på kort og lang sikt, og gir deg mange fordeler sammenlignet med å kjøpe en eldre bolig.

Andre prosjekter fra Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik