Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Plass nok for en familie og lave oppvarmingskostnader

Røstesvingen 7, 2837 Biristrand
Pris fra
3 450 000 kr

Soverom

3

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Gårdsnr.

119

Bruksnr.

32
Anders Prøven
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik

Lokal, solid og trygg boligbygger med snart 40 års erfaring i markedet. Nordbohus Innlandet har vært en del av Nordbohus siden kjedens oppstart for snart 40 år siden, og dekker hele Mjøsregionen med sine lokale avdelinger i Gjøvik, Ringsaker/Hamar, Lillehammer og Vinstra. Med sterk forankring i lokalmiljøet, og en solid faglig erfaring i byggfaget, leverer Nordbohus Innlandet boliger som varer i generasjoner.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Ny, lettstelt og funksjonell enebolig på Biristrand til en svært fornuftig pris og nærmere 1 mål selveier tomt.

Som et svar på prisstigningene og uforutsigbarheten i dagens marked, har vi i Nordbohus Innlandet utviklet boligkonseptet LILLO+. En familiebolig med 3 soverom på 75 m2. 

Tett ved Biristrand sentrum med kort vei til Biri, Lillehammer, Gjøvik, Moelv og Hamar er det nå en LILLO+ enebolig for salg.

I en verden hvor rentene er høyere enn på lang tid og prisene på mat, drivstoff og strøm har vært og er høye en periode, skal boligen LILLO+ gjøre det mulig for flere å realisere boligdrømmen.

Boligen bygger på konseptet "simple living", som går ut på å ikke ha mer plass enn det du bruker, men likevel ha nok plass til det du trenger.
Boligen utnytter sitt bruksareal på i underkant av 75 m2 svært godt.

Med tre soverom, bad med plass for vaskemaskin, åpen stue- og kjøkkenløsning, samt utvendig bod og biloppstillingsplass, har du akkurat det du trenger for å bo komfortabelt.

Merk også at på disse boligene betaler du ingen ting på forskudd. Innbetaling skjer i forbindelse med innflyttting!

I LILLO+ får du et lekkert, innholdsrikt hus.
I motsetning til en leilighet i et tradisjonelt leilighetsbygg, slipper du å tenke på naboer over eller under deg. I tillegg får du større og bedre utearealer enn en tradisjonell leilighet ville gitt deg.

Boligen leveres som standard med en luft-til-luft-varmepumpe, som holder oppvarmingsutgiftene nede. I likhet med alle våre nye boliger, selges LILLO med energikarakter B. Dette gjør at boligen kvalifiserer for et grønt boliglån med lavere rente.

Merk at disse boligene også leveres med komplett hvitevarepakke, kombiskap (kjøl/ frys), komfyr med steketopp, oppvaskmaskin

Det tas forbehold om endelig byggetillatelse.

Hva gjør denne boligen så bra?

Holder utgiftene nede
Selve hensikten, og det aller beste med LILLO+, er at den er rimelig.
I tillegg ser den bra ut!

Boligen leveres som standard med en luft-til-luft-varmepumpe, som holder oppvarmingsutgiftene nede. LILLO+ leveres med energikarakter B. Dette gjør at boligen kvalifiserer for et grønt boliglån med lavere rente.

Boligen er klargjort for ettermontering av pipe/ peisovn.

Bra for miljøet og bra for lommeboka!

Lyst og moderne
Rause vindusflater og en god planløsning gjør LILLO+ til en lys og åpen bolig.

Utvendig skaper det skrå taket og den liggende bordkledningen et røft, moderne og organisk uttrykk som passer inn i de fleste miljøer og nabolag.

Hvem passer LILLO for?

Denne boligen passer for ullike kjøpere i ulike livsfaser.

Par i etableringsfasen med ett til to barn. Eldre par som ønsker seg ut av en stor enebolig, men som fortsatt ønsker seg nok plass til å ha overntattingsbesøk av familie og venner

Er du ute etter en ny, moderne, arealeffektiv og funksjonell bolig som holder utgiftene nede til et minimum, kan du være sikker på at dette blir en match.

LILLO - En bolig med lokale røtter

Konseptet LILLO har fått navnet sitt dels fordi det er en variant av ordet "liten" eller "lille", og dels fordi Lillo er et sted på Østre Toten.

For å gjøre det enklere å huske hva konseptet er, så har vi laget dette huskeordet for LILLO;

L-av pris
I-nnholdsrik
L-okalt utviklet
L-avenergi
O-ptimal

I snart 40 år har vi i Nordbohus Innlandet bygget boliger for folk i alle livsfaser. Som en lokal aktør og arbeidsgiver til nærmere 50 egne tømrere og totalt over 65 ansatte, er vi opptatt av å tilpasse oss og forsyne markedet med gode, tidsriktige boliger.

LILLO er utviklet av vår Prosjekt- og Utviklingssjef, Stian Olafsen, i Nordbohus Innlandet.