Hopp til hovedinnhold
1 / 0

På flyttefot til Raufoss? Nye boliger med sentral beliggenhet på Raufoss

Frøyas veg, 2833 Vestre Toten, 2833 Raufoss
Pris fra
4 398 000 kr

Soverom

3

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Primærrom

84 m2
Anders Prøven
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik

Lokal, solid og trygg boligbygger med snart 40 års erfaring i markedet. Nordbohus Innlandet har vært en del av Nordbohus siden kjedens oppstart for snart 40 år siden, og dekker hele Mjøsregionen med sine lokale avdelinger i Gjøvik, Ringsaker/Hamar, Lillehammer og Vinstra. Med sterk forankring i lokalmiljøet, og en solid faglig erfaring i byggfaget, leverer Nordbohus Innlandet boliger som varer i generasjoner.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Fire sesonger med moro - utforsk året rundt-aktiviteter i Raufoss skogen
Treningsglede i skogen - hold deg aktiv med løping, sykling og skigåing i variert terreng.
 
Velkommen til Raufoss skogen
Raufoss skogen på Raufoss er et ypperlig sted for aktive familier som ønsker et mangfold av utendørsaktiviteter året rundt. Dette naturskjønne området er like innbydende for den erfarne friluftsentusiast som for den som er uerfaren. Med et bredt utvalg av løyper og stier å velge mellom, kan alle finne noe som passer sitt nivå og interesser. Du kan gå, løpe og sykle i skogen året rundt. I tillegg er Raufoss Badeland, Raufoss skistadion og storhallen og fotballstadion på Raufoss like i nærheten.
 
Kilometervis med stier rett utenfor døra
Hvis du trives med løping, er Raufoss skogen det perfekte stedet for deg. Stiene starter rett utenfor døra og tilbyr en rekke ulike løyper som kan gi deg alt fra rolige, avslappende løpeturer til mer utfordrende ruter. Ta på deg løpeskoene, og utforsk et virkelig eldorado av naturskjønne løyper gjennom skogen. I tillegg til å være en morsom og aktiv måte å tilbringe tid i naturen på, bidrar løping også til økt helse og velvære. Løping i variert terreng gir en fantastisk treningsopplevelse og kan bidra til forbedring av balanse, koordinasjon og styrke.

Sykling for alle aldre og ferdighetsnivå
Sykling er en annen flott måte å oppleve området rundt Raufoss skogen på. Området tilbyr et mangfold av stier og løyper som passer perfekt for både erfarne terrengsyklister og familier med barn som ønsker en rolig sykkeltur. Her kan du finne både korte og lengre ruter, slik at du kan velge en sykkeltur som passer ditt tempo og kondisjonsnivå. Det er ikke bare trening og fysiske utfordringer som gjør Raufoss skogen til et ideelt sted for turgåing og sykling. 

Aktivitetene stopper ikke når vinteren kommer
Når snøen legger seg om høsten, blir Raufoss skogen forvandlet til et vakkert vinterlandskap. Mange av de samme stiene og løypene som er tilgjengelige for turgåing og sykling i de varmere månedene, kan også utforskes på langrenn eller truger. 

Med et bredt spekter av muligheter gjennom hele året, er det bare å ta steget ut og oppleve alt det vakre Raufoss skogen har å tilby.

Innhold

Moderne eneboliger i kjede med carport og stor terrasse

I Raufoss skogen får du nå moderne og kompakte boliger med gode løsninger. Store vindusflater og ekstra takhøyde sørger for lyse og trivelige oppholdsrom. 

Merk at ved kjøp av bolig i ett av våre prosjekter, så betaler du ingen ting før overtagelse.

Det er åpen løsning og flott gjennomlys mellom stue og kjøkken, og kjøkkenets plassering gjør at det likevel ligger noe skjermet fra stuen. 

Fra kjøkkenet er det utgang til hage på baksiden av huset. Herfra har du tilgang til den store flotte terrassen som ligger lunt og skjermet mellom deg og naboen. Terrassen er i tillegg lett tilgjengelig med utgang fra stuen.

I boligen følger det med en hvitevarepakke bestående av kombiskap (kjøl/ frys), komfyr/ stekeovn og oppvaskmaskin.

Inngangspartiet er overbygd og ligger i direkte sammenheng med carport og sportsbod. Dette gjør at du kan gå tørrskodd mellom bilen, inngangen og den romslige boden. 

Boligen har også tre soverom, hall med garderobeplass og et romslig bad med tilgang til innvendig bod.

Boligene er merket som nr 8-14 i situasjonsplanen. (Se bilde i karusellen).

Innhold

Underetasje:
Hall, 2 soverom, bad/vaskerom, bod.
Carport og utvendig sportsbod.

1. etasje:
Stue, kjøkken, soverom, stor terrasse.
 
BRA underetasje 42,8 kvm
BRA 1. etasje 46,1 kvm
BRA garasje/sportsbod 23,7 kvm
BRA totalt 114,8 kvm
P-rom 83,6 kvm

Andre prosjekter fra Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik