Katalogbilde av samspill

De mest solgte husene i vår huskatalog i 2022

Det er alltid spennende å følge med på trendene for hvilke hus kundene våre ønsker å bygge. Resultatene fra året som gikk bekrefter at det er viktig med flere ulike stilarter og valgmuligheter i huskatalogen. På topp troner nemlig boliger i tre vidt forskjellige stilarter. Hvilken er din favoritt?

1. Samspill – adskilte fløyer og en samlende kjerne

 

Moderne hus fra Nordbohus

Atriumhuset Samspill troner på toppen av listen over våre mest populære eneboliger. Dette er det huset vi har solgt desidert flest av i år.

Det mest unike med Samspill, sett bort ifra det blikkfangende eksteriøret, er at boligen har to adskilte fløyer. I den ene fløyen får de voksne en privat sone med soverom, garderobe og bad. I den andre fløyen har du tre soverom, bad og en samlende TV-stue for husets barn og ungdommer.

Store vinduer i moderne atriumhus fra Nordbohus

Vindusflater i takhøyde slipper rikelig med lys inn i boligen, og skaper en lett og god atmosfære. Med alt på ett plan, er dette en bolig du kan bo i for alltid.

Se mer av Samspill

 

Les også: Samspill mini – en drøm av et hus i tilpasset størrelse

 

2. Aurora – et klassisk hus med gode utearealer

Det klassiske huset Aurora fra Nordbohus

Den tradisjonelle eneboligen Aurora har vært en av våre bestselgere i en årrekke. En typisk norsk byggestil, i kombinasjon med en praktisk størrelse, smart planløsning og gode utearealer, treffer «rett hjem» hos de med sans for det klassiske, lune og trygge.

Lys og moderne stue i tradisjonelt hus fra Nordbohus

Til tross for sitt tradisjonelle ytre, har Aurora en rekke egenskaper som møter dagens moderne krav til funksjonalitet i en bolig. Boligen har fire soverom og to bad. I første etasje har du direkte adkomst til plattingene gjennom tre ulike utganger.

Variant av det klassiske huset Aurora bygd på Averøy
En flott variant av Aurora, bygd for en kunde i Averøy.

Se planløsning og les mer om Aurora

 

Les også: Bygg et klassisk hus og skill deg ut i nabolaget

 

3. Kontur og Orion

På delt tredjeplass, med like mange solgte modeller, finner vi det moderne funkishuset Kontur og den herskapelige eneboligen Orion.

 

Kontur – stilrent funkishus med takterrasse

Moderne funkishus fra Nordbohus

Kontur har en god størrelse på 151,5 kvadratmeter, fordelt over blant annet tre soverom og en romslig og åpen stue- og kjøkkenløsning.

Nede i første etasje byr hovedsoverommet på direkte adgang til bad og en følelse av hverdagsluksus. Hele andre etasje er dedikert til sosiale soner. Generøse vindusflater gir rikelig med lys og utsyn i begge etasjer.

Stue med havutsikt i moderne hus fra Nordbohus
Sydenstemning i denne varianten av Kontur som ble bygd for en kunde med en helt unik utsiktstomt utenfor Trondheim. Her kom de store vindusflatene til sin rett!

Se mer av Kontur

 

Les også: Funkishus

 

Orion – et fleksibelt hus med god plass

Herskapelig hus fra Nordbohus

Orion er vår mest populære bolig i kategorien herskapelige hus. Dette er et stort hus med en fleksibel planløsning og rikelig med plass til livets store begivenheter og sosiale stunder i hverdagen. To store bad og ekstra stue i andre etasje gjør huset fleksibelt og anvendelig.

Lyst kjøkken med dører til terrasse

Tre ut på plattingen gjennom doble dører i spisestuen. Den adskilte TV-stuen i første etasje inviterer til koselige filmkvelder med hele familien. Fra stuen i andre etasje har du adkomst til en overbygd veranda, hvor lune sommerkvelder eller kaffepauser på hjemmekontoret kan nytes.

Se planløsning og les mer om Orion

 

Les også: Hvilken hustype er den rette for deg?

 

Bygge hus i 2023?

Går du med en drøm om å bygge hus i 2023? Det kan være verdifullt med gode råd fra noen som har bygd hus flere ganger før. Ta gjerne en telefon til din nærmeste Nordbohus-forhandler, eller stikk innom for en kopp kaffe og en helt uforpliktende prat.

I mellomtiden må du gjerne ta en titt på alle våre ferdighus. Ved å registrere deg som bruker, vil du også få opp den lokale prisen for å bygge huset der du vil bo.

Finn din nærmeste forhandler

 

Skrevet av Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18