Hopp til hovedinnhold
Eneboligen Trivelig fra Nordbohus

Moderne hus

Det er noe helt unikt med moderne hus. Vi tiltrekkes av det moderne fordi det er flott å se på, men også fordi vi assosierer det med funksjonalitet og en enklere hverdag. Å bo moderne handler om å velge løsninger som er framtidsrettede og bærekraftige.

Hva kjennetegner moderne hus?

Moderne hus kjennetegnes av rette linjer, store vindusflater og saltak. Dette er kjennetegn som også går igjen i funkishus. Fasaden til et moderne hus er gjerne bygd opp av mange forskjellige materialer – både tre, mur og stål. Innvendig er åpne og luftige rom, minimalistiske løsninger og praktiske funksjoner typisk for moderne hus.

Les også: Funkishus

Fordeler med moderne hus

Det finnes mange fordeler med å bygge et moderne hus. Alle hus er unike og har gode kvaliteter, men moderne hus har ofte egenskaper og detaljer som gjør det ekstra attraktivt å bo der.

Noen av fordelene med å bo i et moderne hus:

  • De store vinduene slipper inn store mengder dagslys – noe som har vist seg å ha store helsemessige fordeler.
  • Moderne hus har ofte smarte funksjoner som gjør hverdagen enklere.
  • Moderne hus har gjerne god arealutnyttelse, slik at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter.
  • Åpne løsninger og god takhøyde gir luftige rom.

Moderne hus på ett plan

Etter hvert som vi blir eldre, havner mange av oss i en situasjon hvor vi må vurdere å bytte bolig. Den gamle blokken uten heis gjør hverdagen utfordrende, det gamle huset gjør det vanskelig å bevege seg mellom etasjene, og man ønsker løsninger som gjør at man kan fortsette å leve like godt som før.

Et moderne hus over ett plan er et svært godt alternativ når man begynner å bli dårlig til beins eller av andre årsaker trenger alle viktige funksjoner i samme etasje.

Eneboligen Link fra Nordbohus

Den moderne eneboligen Link går over ett plan. Denne leverte vi for en kunde i Averøy.

Eneboligen Samspill fra Nordbohus

Eneboligen Samspill har også en praktisk planløsning over én etasje.

Mange venter litt for lenge med å finne sin endelige bolig. Dette trenger ikke å skje helt mot slutten av livet, når du kanskje ikke har noe annet valg. Det er alltid lurt å tenke langsiktig når det kommer til bolig. Er du i 50-årene, med barn som har forlatt redet, kan du allerede nå finne boligen du vil bli gammel i. Det kan lønne seg å finne et hus som tilpasser seg deg og ditt livsløp – ikke omvendt.

- Christian Heger, salg- og markedssjef i Nordbohus.

Våre moderne ferdighus

Drømmer du om å bygge nytt hus, har vi mange moderne ferdighus du kan velge mellom. Du kan naturligvis også gå for et kundetilpasset ferdighus, eller tegne din helt egne bolig i samarbeid med våre arkitekter.

Våre moderne hus er designet med en praktisk og tidsriktig rominndeling, hvor familiens stadig endrede behov er tatt i betraktning. Vi har i stor grad vektlagt funksjonalitet i alle deler av boligene. Byggestilen på våre moderne ferdighus byr på mange muligheter når det kommer til uttrykk, planløsninger og form.

Eneboligen Oversikt fra Nordbohus

Eneboligen Oversikt er et prakteksempel på dagens moderne boliger.

Eneboligen Kvadrat fra Nordbohus

Eneboligen Kvadrat, som vi leverte for en kunde i Måløy, er perfekt for skrå tomter.

Eneboligen Kuba fra Nordbohus

Eneboligen Kuba har et moderne uttrykk med sine rette linjer.

Små moderne hus

Dersom du ikke har behov for så veldig stor plass, kan du gå for en av våre mindre eneboliger. Til tross for at de er mindre i størrelse, har de likevel en svært god og arealeffektiv planløsning.

Eneboligen Villa Lilla 2 fra Nordbohus

Eneboligen Villa Lilla 2 strekker seg over 98 kvadratmeter.

Eneboligen Komplett fra Nordbohus

I eneboligen Komplett får du 119 kvadratmeter å boltre deg på.

Moderne hus med saltak

Ønsker du et hus som er moderne, men samtidig klassisk? Da kan du gå for en av våre klassisk moderne eneboliger. Disse har et mer moderne utseende enn et tradisjonelt hus, men har likevel et utseende som ofte forbindes med mer klassiske boliger.

Eneboligen All-Tid fra Nordbohus

All-tid er et godt eksempel på en klassisk moderne enebolig.

Eneboligen Nexus fra Nordbohus

Eneboligen Nexus er også en moderne bolig med store vindusflater, men med det typiske saltaket som kjennetegner mer tradisjonelle boliger.

Moderne hus med skråtak

Eneboligen Livlig fra Nordbohus

Livlig er et moderne hus på ett plan med skråtak. Skråtak gir boligen et unikt eksteriør og en luftig og elegant atmosfære. Skråtak er ekstra praktisk i områder med mye nedbør, da det sikrer god drenering.

Hva er den perfekte boligen for deg?

I Nordbohus har ikke et moderne hus kun én definisjon. Moderne boliger kommer i mange former og utførelser, og med ulike planløsninger og funksjoner. Når du bygger hus med Nordbohus har du muligheten til å tilpasse boligen akkurat slik du vil!

Kontakt oss gjerne for en trivelig og uforpliktende boligprat.

Fasade eksteriør av et lekkert moderne hus fra Nordbohus

Relaterte artikler

Scala detaljer

Bygge hus? Les interiørarkitektens beste tips!

Er du i gang med eller skal du straks begynne på prosjekt «bygge hus»? Interiørarkitekt Vibecke Caspari Nord deler sine beste tips til hva du bør ha i bakhodet når du skal ta viktige valg for din nye bolig.

Funkishus

Fordeler ved å bygge nytt hus

Det er fristende å argumentere med at «nytt er nytt», men for å gjøre deg enda sikrere på at det er en god investering å bygge nytt hus, har vi her listet opp noen gode argumenter som kanskje gjør beslutningen enklere å ta.

Oversikt eksteriør

Ofte stilte spørsmål og svar om å bygge hus

Går du med en drøm om å bygge hus, men har tusen spørsmål du gjerne skulle hatt svar på først? Det skjønner vi godt, og du er ikke alene! Derfor har vi svart på alle de spørsmålene vi får mest av fra våre kunder og samlet det på denne siden.