Overtakelse av huset for @medandreord

Olav Inge Alfheim fra Nordbohus overrekker husgave til Hege og Benn Peter på overtakelsesdagen. Endelig er huset deres!
Hege og Benn Peter sin utgave av eneboligen FRONT. Ekstra takhøyde og flere spennende tilpasninger!
Lekkert kjøkken og gjennomtenkt fargebruk
Vi omdøper badeværelset til velværelset. Lekkert!

Nordbohus-ambassadørene Hege og Benn Peter har nå tatt over sin flotte utgave av eneboligen Front!

Hege Jeppedal og Benn Peter Henriksen driver blant annet instagramkontoen @medandreord med 146.000 følgere. I løpet av byggeprosessen har de delt oppdateringer og valg med sine følgere, og vi har fått følge dem helt fra starten, og mer skal det bli! Nylig ble det gjennomført overtakelsesforretning, og nøklene til huset ble høytidelig overrekt, sammen med husgave.

de-to-sammen_web.jpg
Hege og Benn Peter kan juble over å ha tatt over sin nye enebolig, typen Front. Nå gleder de seg til å jobbe videre med innflytting og den store interiørlidenskapen

-Vi ordentlig glade og fornøyde nå - om enn veldig slitne. Vi ønsker å rette en stor takk til våre samarbeidspartnere, leverandører og håndverkere for tillit og hjelp, og til alle følgerne som trofast har fulgt med og heiet på oss fra sidelinjen, sier Hege og Benn Peter på overtakelsesdagen.

Eneboligen Front er en populær bolig for skrå tomter. Hege og Benn Peter har, som så mange andre, gjort en god del tilpasninger på huset. Både for sin egen smak og behov, men også for å utnytte tomten best mulig. 

Kan man endre et hus fra Nordbohus? Ja, du kan faktisk det - gjerne for oss.

-Det har vært veldig engasjerende hittil å følge Hege og Benn Peter sin reise. De er enormt dyktige på både foto og tekst, og klarer å formidle sin opplevelse på en engasjerende måte gjennom sin gode instagramkonto. Nå er vi ferdige med byggeprosessen, og vi gleder oss enormt til å se dem utfolde seg i lidenskapen for interiør. Det blir ekstra spennende å følge dem nå. Nå skal de virkelig bo seg inn i huset, sier Stian Moursund som er markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus AS.

Les om byggeprosessen i en tidligere artikkel: Huset Front blir til i Saltstraumen

nisje_web.jpg
Huset har mange fine detaljer og valg. Her ser vi en belyst nisje i veggen ved siden av kjøkkenet. Om noen uker får vi sikkert se på instagram hva den skal brukes til.

Lidenskap for interiør

Da Hege og Benn Peter flyttet fra Sandnes til Bodø tok de kun med seg det nødvendigste av møbler og interiør, og tenker nytt i hele huset. Det gjelder å tenke helhet – å velge ut en fargepalett og stil som går igjen i rommene. Vi har for eksempel valgt sorte vinduskarmer og dører. Den mørke fargen tar vi igjen i kjøkkenet, i detaljer i trappen og i møbler, sier Hege Jeppedal. Les mer om hvordan de jobber med interiøret her Vi skaper et hjem med personlig preg

wc_web.jpg
På veggen på gjestetoalettet har de montert bambusspiler på rull fra @hardstuff_as - en kul og annerledes spilevariant.
peisovn_web.jpg
Peisovnen ME Ceiling fra @nordpeis
baderom-web.jpg
Lekkert baderom! Vi ømdøper badeværelset til velværelset!

Vi gratulerer Hege og Benn Peter med overtakelsen av det nye huset. Takk for at dere valgte Nordbohus! 

Gratulerer også til Nordbohus i Bodø, Nordbohusforhandleren Byggalf, som har levert et meget flott hus!
 

Se mer om eneboligen FRONT


Skrevet av Stian Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS