Gjør deg klar for nye farger i 2022

Fargene til Jotun LADY for 2022 er endelig her, og fokuset på fargedesignet ligger på visuell komfort og unike stemninger. Fargekartet «TOGETHER» byr på tre unike paletter, som skaper rom hvor det er ekstra godt å være sammen.

Fargekartet TOGETHER består av til sammen 28 farger, vakkert presentert i tre fargepaletter; EMBRACE, PLAYFUL og CHERISH, som gir hjemmet en god og helhetlig atmosfære.

Bilde av forsiden på Jotun sitt fargekart
Together er nøkkelordet for Jotun sitt nye fargekart! FOTO: Line T. Klein 

Farger påvirker oss. De kan roe oss ned, påvirke sinnet eller kick-starte kreativiteten. - I Jotun er vi fascinerte over hvordan fargene vi omgir oss med påvirker sansene og former hverdagen, sier Lisbeth Larsen, global fargesjef i Jotun.

Markeds og kommunikasjonssjef i Nordbohus, Stian Moursund, er helt enig, og mener fargevalget utgjør en viktig del av helheten når du skal kjøpe ny bolig.

– Det er viktig å velge riktige farger som harmonerer med ditt nye hjem, enten du har valgt tradisjonelt, klassisk eller moderne stil på din nye bolig.

Se alle våre hus her

Se alle våre leiligheter, rekkehus og eneboliger til salgs her

Med gode planløsninger og visuell komfort blir huset ditt til et godt hjem. Og spesielt når husene fra Nordbohus kan skreddersys til deg og ditt behov.

– Ved å introdusere nye farger får hjemmet en herlig, fornyet atmosfære. En farge løftes alltid av en annen farge. Dette utforsker vi i vårt nye fargekart TOGETHER, sier Lisbeth Larsen i Jotun.

Et soverom med en seng og dyne, og tregulv
Vegg: LADY Pure Color 5516 Iron Blue i EMBRACE-serien. FOTO: Line T. Klein

EMBRACE – Skap rom for verdifulle øyeblikk

Naturlige farger og elementer gir rom for unike øyeblikk, og nye minner kan ta form.

– Gode minner kan vekkes til live med farger, sier Lisbeth Larsen i Jotun. – En gulbeige tone kan bringe oss tilbake til mormors kjøkken, og blågrått kan gjøre at sommerminner fra hytta strømmer tilbake til oss. Slik kan farger være med på å skape verdifulle øyeblikk.

Kanskje det herskapelige huset Orion er midt i blinken?

Fargepaletten «EMBRACE» har rustikke nyanser av jord og stein som oppfordrer oss til å finne roen, kjenne trygghet og oppleve gleden i det enkle. Tonene spenner fra rustrødt, til gult, blågrått og gulbeige. En dynamisk og fargerik palett, som samtidig er avstemt og behagelig.

Plate med lys brun farge med ulike kopper og figurer oppå
Bakgrunn: LADY 0280 Caravan i EMBRACE-serien. FOTO: Trine Hisdal

 

PLAYFUL – Frihet til å være kreativ og full av glede

Kombinert med teft og selvsikkerhet, kan fargene gripe tak i sansene og skape glede.

– Denne paletten med kraftfulle og klare farger, fylt av optimisme og håp, går rett til hjertet. Det handler om å slippe kreativiteten løs og gi nye fargekombinasjoner en sjanse, oppfordrer Lisbeth Larsen, global fargesjef i Jotun

Stuemiljø med grønn farge på veggene
Vegg: LADY Pure Color 8565 Hope. Vegg (til høyre): LADY Pure Color 6384 Wish. Begge fra Playful-serien. FOTO: Line T. Klein

Behovet for å uttrykke seg med livlige farger og gi hjemmet et personlig preg, vokser seg stadig sterkere. Vi kan være vågale, eksperimentere, og overraske i vår innredning. Mange vil trives i et kreativt interiør med oppmuntrende turkis og grønn, glade solfylte gultoner og nyanser av oppløftende lavendel.

CHERISH – Rom for samtaler, refleksjon og samhold

Duse, beroligende farger og myke overflater inviterer til gode samtaler og refleksjoner.

Lyse jordfarger og dempede nyanser med referanser til sandstein roer sinnet, klarner tankene og gir rom for personlige uttrykk. I tider med usikkerhet er duse og naturlige farger en påminnelse om at hjemmet er selve ankeret i tilværelsen, vår lune havn.

Spisestue med farger fra Cherish-serien
Vegg: LADY Wonderwall 12182 Gentle Whisper fra Cherish-serien. FOTO: Line T. Klein

 

– Paletten kjennetegnes av behagelige farger. Lyse og dempende, samtidig varme og omsluttende. I kombinasjon med luftige tekstiler og myke overflater skapes en komfortabel stemning.

Fargevalget er personlig

Fargepalettene gjenspeiler tendenser vi ser innen design og interiør. Når du kombinerer fargetoner fra én og samme palett, er du sikret et helhetlig og stilsikkert fargeuttrykk.

– Mange opplever at de liker én palett ekstra godt, sier Lisbeth Larsen i Jotun, som er rask med å legge til at du gjerne må kombinere farger på tvers av palettene. -Fargevalget er personlig, og det viktigste er at du velger de fargene du vet du vil trives med. Fargene som skaper den stemningen du ønsker for deg og dine, avslutter hun.

Se mer om fargekartet på Jotuns egne sider

 

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18