–Vi skaper et hjem med personlig preg

Hege Jeppedal og Benn Peder Henriksen er begge opptatte av hjem og interiør. De har drevet Instagramkontoen @medandreord gjennom mange år hvor de deler boliginspirasjon. Nå bygger de eneboligen Front i Saltstraumen i Bodø og har tatt mange gjennomtenkte valg.

Hege og Benn Peter solgte huset på Hommersåk i Sandnes og flyttet 180 mil opp til Saltstraumen i Bodø. De har kun tatt med seg det viktigste interiøret nordover – så her vil det bli mye ny interiørinspirasjon å hente når de flytter inn i nytt hus. Vi er stolte over å ha de som Nordbohus-ambassadører.

Nordbohusforhandleren Byggalf bygger eneboligen Front for Hege og Benn Peter. De har valgt å gjøre en del egne tilpasninger. Her kan du lese om byggeprosessen og her kan du lese om huset Front.

@medandreord om interiør

Hvordan tenker dere når dere jobber med interiør?

Vi er begge opptatte av hjem og interiør, og har gjennom mange år drevet Instagramkontoen @medandreord med fokus på dette. Når vi nå bygger nytt hus, bruker vi mye energi på å skape et hjem som både vil fungere praktisk og som får moderne løsninger vi vil trives i. Vi tenker også på å velge løsninger som kan inspirere følgerne våre.

Det gjelder å tenke helhet – å velge ut en fargepalett og stil som går igjen i rommene. Vi har for eksempel valgt sorte vinduskarmer og dører. Den mørke fargen tar vi igjen i kjøkkenet, i detaljer i trappen og i møbler.

IMG_8149_stue_web.jpg
Elegant valg i stua med to matchende grønntoner. Friskt og behagelig. Det blir spennende å se dette rommet ferdig innredet!

Elementer av betong vil vi ta inn i de fleste rom. For å myke opp det stramme uttrykket benytter vi oss av detaljer i eik på møbler, i kjøkkeninnredningen og ved å legge til spileeffekter på enkelte vegger, bruk av myke tekstiler og grønne planter.

Når det gjelder veggflatene, vil så godt som alle bli malt og listefrie. Unntaket til malte flater er en spennende fototapet som vi planlegger å ha på hovedsoverommet.

IMG_8256_web_bad.jpg
Lekkert baderom under bygging. Betong-look, listfritt på vinduer og behagelige former med rundt speil og runde vasker. Treet og betongen passer jo i tillegg veldig godt sammen. Tenk deg dette rommet helt ferdig med riktig belysning! Badeværelset blir omdøpt til velværelset!

Møbler, tar dere med dere noe, eller kjøper dere mye nytt?

Siden vi har flyttet 180 mil opp hit til Bodø har vi måttet være selektive med hva som fikk plass på flyttelasset. Spisestuen er vi veldig fornøyde med, så den er med videre. Stuemøblene er også flyttet, og vil få plass i kjellerstuen i det nye huset. Til hovedstuen kjøper vi nytt.

Ellers har vi tatt vare på gjenstander og møbler som betyr noe for oss, slik at vi kan skape et hjem med personlig preg.

Hvordan har responsen vært fra følgerne? De er jo vant med fine interiørbilder, er de også nysgjerrige på byggeprosessen?

Vi er overrasket over hvor mange det er som kommenterer, stiller spørsmål og synes det er spennende å følge med på husbygging på Instagram! Mange av følgerne våre har vært med oss lenge, helt fra oppussingen av vårt forrige hjem. Det er ekstra stas å få god respons fra dem. Vi opplever også at mange nye, byggeinteresserte kommer til, og det er gøy.

Mange kan bli inspirert av å følge byggeprosessen såpass tett. Samtidig bygger vi opp en forventning til hvordan alt blir etter innflytting. Mange er spente på hvordan alt blir.

Vi gleder oss også til å se hvordan Hege og Benn Peters versjon av huset Front blir!

IMG_8261_fasade_web.jpg
Kombinasjonen treverk og betong går igjen både ute og inne i Hege og Benn Peder sin flotte Front. Her er våre tømrere fra Nordbohus Byggalf i Bodø nesten ferdig med fasaden. Stilig!
IMG_8150_kjokken_web.jpg
Vi kjenner igjen fargevalget på kjøkkenet fra husets fasade. Gjennomtenkt!

Om byggeprosessen

Vi har stilt Hege og Benn Peter noen spørsmål om valg av hus, tilpasningene de har valgt å gjøre og fått noen tips til kommende husbyggere.

Her kan du lese om byggeprosessen og de ulike endringene de har gjort


Skrevet av Ingrid Dyrnes, Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler