Den klassisk moderne eneboligen Luftig fra Nordbohus

Oppdag eneboligen Luftig – tidløs og prisriktig

Drømmer du om en moderne og romslig familiebolig som gir deg rikelig med utsyn, plass og komfort uten at du sprenger budsjettet? Da bør du sjekke ut eneboligen Luftig – et av de nyeste husene i huskatalogen vår.

En komplett familiebolig til en lav pris

Luftig er en ny enebolig som kombinerer en innbydende, klassisk form med moderne detaljer og funksjoner. Boligen ble opprinnelig utviklet av vår forhandler Nordbohus Skien.

– Vi hadde en usolgt liten tomt, med et mindre skrående fjellparti bak som utgangspunkt. Vi ville bygge en komplett familiebolig til en lav pris. Det var utgangspunktet for utviklingen av eneboligen Luftig, forteller Fredrik Stave, boligkonsulent/byggeleder i Nordbohus Skien.

 

Les også: Vi har lyttet til markedet – nå lanserer vi seks nye hus!

Grå enebolig bygd av Nordbohus
Med grå fasade og sorte vinduskarmer får boligen raskt et mer moderne preg til tross for sin klassiske form.

Klassisk moderne hus med grå fasade og sorte vinduskarmer

En praktisk bolig for en komfortabel hverdag

Fra carporten med den overbygde sportsboden, kan du gå tørrskodd inn i boligen, som strekker seg over 166,2 m2. Inne venter en usedvanlig arealeffektiv bolig med en gjennomtenkt og åpen planløsning. Trappen er bred, og det naturlige lyset som flommer inn i trapperommet skaper en romslig og lys atmosfære.

Trapperom og kjøkken i hus bygd av Nordbohus
En av de første variantene av Luftig bygd av PEAB Nordbohus Skien.
Kjøkken i hus fra Nordbohus
Godt utstyrt kjøkken med matte grå skapfronter, benkeplate i lyst tre og sort vask og armatur gir boligen et moderne uttrykk.

 

Sovesone i første etasje

Tre soverom i første etasje skaper en lun sone. Ekstra praktisk dersom du har små barn du gjerne vil sove nærheten av. Eget vaskerom og bad i første etasje gjør hverdagen enklere med tanke på de daglige gjøremålene.

 

– Det er vektlagt effektiv bygging og fokus på lav pris, men kvaliteten er ivaretatt som alltid.

Det unike er at dette er en moderne bolig med tradisjonell fasong som er tidløs i mange år, til et fornuftig prisbilde, forteller den engasjerte byggelederen.

 

Les også: Hva koster det å bygge hus?

 

Utsyn og oppholdsrom i andre etasje

Andre etasje byr på en rolig sone med et gjestetoalett og fleksibilitet for å lage et hjemmekontor eller et gjesterom. Kjøkkenet imponerer med en godt utstyrt U-formet skapinnredning. Fra stuen gir en dobbel balkongdør deg tilgang til den romslige verandaen som strekker seg over hele 36 kvadratmeter.

 

Les også: Bygg et klassisk hus og skill deg ut i nabolaget

Stue og kjøkken i klassisk moderne hus fra Nordbohus

 

Eneboligen Luftig er tegnet for flat tomt, men som alle våre husmodeller, kan den også tilpasses for skrå tomt.

Glad i den klassiske stilen? Da vil du kanskje også like våre herskapelige hus!

 

Drømmer du også om å bygge hus?

Dersom du planlegger å bygge hus, kan du ta en nærmere titt på Luftig og de andre husene i huskatalogen vår. Kanskje finner du ditt nye hjem! Våre forhandlere er her for å rådføre deg på veien.

Ta kontakt med din nærmeste forhandler

 

Skrevet av Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18