Orion – to stjernebilder i Kongsvinger

I navnet Orion ligger en lovnad om noe spesielt – en stjerne og en halvgud. Herskapelige Orion har for mange alt de kan ønske seg i et herskapelig hus, og lever definitivt opp til navnet sitt.

Orion er en herskapelig enebolig med et flott ytre, og fantastisk indre. Planløsningen byr på mye plass og det er godt armslag for hele familien på kjøkkenet, samt dansegulv i den luftige hallen med en takhøyde som begeistrer!

Elaine Holmen fra Nordbohus Kongsvinger forteller oss at mange velger Orion fordi man får mye hus for pengene;

- Huset gir masse plass og store rom for tilpasninger, noe som ofte faller i smak for kunder som ønsker plass i huset sitt.

Illustrasjon av eneboligen Orion
Slik presenteres eneboligen Orion i Nordbohus sitt eneboligkonsept, men de fleste kunder gjør en eller annen tilpasning på sin egen versjon av stjernen. 

Hva er det kundene liker best ved Orion?

- Det herskapelige uttrykket er ofte det som tiltrekker de fleste. Huset er flott, men samtidig ikke prangende.

Elaine forteller at de som velger å kjøpe Orion setter pris på husets fleksibilitet, og gjerne gjør justeringer avhengig av familiesammensetningen. For eksempel ønsker noen å ha en ekstra stue i underetasjen, mens noen ønsker et soverom.

Brukte to år på planleggingen

I Kongsvinger har Viggo og Signe bygget en flott og herskapelig versjon av Orion. Gladsnekkern fikk besøke familien i sitt hjem for å se på hvordan de bor i sitt flotte hus.

Inngangspartiet møter deg med en eksklusiv høyde under taket og en stor, flott trapp som leder opp i andre etasje. Gladsnekkern er imponert og lar seg begeistre av åpenheten og husets interiør. 

 

Viggo og Signe har valgt en åpen stue- og kjøkkenløsning i sin Orion, da dette føltes mer som et naturlig samlingspunkt for familien. I tillegg var romfølelsen viktig for paret:

- Med en åpen løsning slipper man dører og vegger, og det skaper mye luft og følelsen av frihet, forteller Wiggo.

- Vi brukte to år på å planlegge huset og hvordan det skulle bli før vi startet byggingen, forteller Signe.

Det vitner om nøye gjennomtenkte valg som sikrer at familien får en bolig som passer til dem og deres livsstil. Dette har resultert i en egen «ungdomsavdeling» i andre etasje med soverom, eget bad til barna og et stort fellesareal med plass til besøk av venner og familie.

Marlin Therese og Tomas flippet planløsningen

Et annet sted i Kongsvinger har Marlin Therese og Tomas bygd en meget tilpasset versjon av Orion. Paret var fornøyd med det grunnleggende designet, men ønsket en tilpasset planløsning for å best utnytte utsikten de har i andre etasje. Derfor ble planløsningen flippet på hodet, og de fleste soverom ble lagt i underetasjen, og fellesområder som kjøkken og stue ble flyttet fra første til andre etasje.

Tomas og Marlin Therese på sitt flotte kjøkken
Tomas og Marlin Therese på sitt flotte kjøkken i eneboligen Orion i Kongsvinger. Nevenyttige Tomas har stått for monteringen av kjøkkenet selv, og gulvet og mere til! 
Kjøkken med peisovn
Nydelig og romslig kjøkken i Marlin Therese og Tomas sin Orion-utgave.

-Det er en sann fryd å se bilder og videoer fra kundenes varianter av våre hus. Vi ser våre klassikere på nytt flere ganger hvert år, og det er en av de store fordelene for våre kunder – og en av de store gledene for oss, sier Stian Moursund som er markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus.

Orion er en personlig favoritt 

Stian Moursund liker Orion-huset personlig, og har dermed litt ekstra interesse når det dukker opp nye kundetilpassede utgaver. -Jeg liker Orion veldig godt, det har jeg alltid gjort. Det er et hus som har mye, og med to hele etasjer uten skrå himling så får man veldig mye effekt ut av kvadratmeterne. Orion er faktisk ikke ulik storselgeren Aurora når det kommer til grunnflate. Man kan faktisk bygge begge husene på samme støpte plate, med litt justeringer, forteller Stian.

Stue og tv-stue
Stue og tv-stue i Marlin Therese og Tomas sin Orion. 
En katt hviler på sofaen
Alltid godt med en liten dupp på sofaen. Det syns i hvert fall katten :-) 

Snudd planløsning er et grep som gir veldig stor effekt, og i et hus som Orion med to helt like store etasjer er det relativt ukomplisert. -Mange liker originalen med kjøkken og stue i første etasje, som hjemme hos Signe og Wiggo. Da har man lett tilgang på uteplass og plen, og det er selvsagt praktisk. Andre liker stue og kjøkken i andre etasje for å få mest mulig effekt av utsikten, i de rommene man oppholder seg mest. Det kommer selvsagt an på tomten, og der tilpasser vi det som blir best for kundene, sier Stian.

Luftig hall i eneboligen Orion
Luftig og flott hall i eneboligen Orion. Her med en flott trapp fra Trapperingen, modellen Ålesund, som passer meget godt i dette interiøret.
Lysekrone i trapperommet
Videre opp i trapperommet ønsker en flott lysekrone velkommen til andre etasje. Stilig. 

Blir stolt når han ser kvaliteten

Stian MoursundStian Moursund har jobbet i Nordbohus siden 2003 og kjenner kjeden godt. Slagordet «Bygd for å vare» var han med på å formulere, og han er glad for at det betyr noe mer enn fine ord. -Det vi sier i markedsføringen vår må være sannhet. Vi må stå for det vi sier, og det ser jeg tydelig er gjeldende for Nordbohus Kongsvinger og det de leverer. De to Orion-eneboligene er gode eksempler. Det er rett og slett to stjerner som skinner sterkt for oss, og det kan vi takke gode og kompetente ansatte for. Her har hele teamet jobbet godt sammen, en erfaren selger, en god prosjekteringsavdeling med dyktige arkitekter og ingeniører, og ikke minst de dyktige tømrerne som er vår viktigste ressurs. Når jeg ser på håndverket i de to Orion-utgavene så blir jeg rett og slett stolt. Det handler ikke om presis gjerding av listverket, det forventes, men det handler om løsningene og helheten. Jeg ser på kjøkkenet, på badet, på gangen med den flotte trappen – det føles så riktig. Det føles gjennomført og gjennomtenkt og det er lett å se at det er skikkelig utført. Jeg blir riktig så stolt over å være kollega med Kristian Aanerud og Martin Karlsen som har gjort tømrerjobben her. Det er behagelig å snakke godt om Nordbohus med sånne folk på laget, sier Stian Moursund.

Kristian Aanerud og Martin Karlsen
Kristian Aanerud og Martin Karlsen, tømrerne som gjorde jobben på Marlin Therese og Tomas sin flotte enebolig. Tomas gjorde også mye jobb selv, og det er fullt mulig fortsatt dersom det koordineres godt med din lokale Nordbohusforhandler, og at egne arbeider inngår i fremdrifstplanen.  

Les mer: Se plantegninger og mer om Orion her
 

Skrevet av Kathrine Krane, Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18