Lykke til i VM for Para langrenn og snøsport på hjemmebane!

12. januar til 23. januar er det VM i snøsport for Parautøvere. Det er historiens første felles mesterskap for øvelsene, og det hele foregår på norsk jord i OL-byen Lillehammer!  

NRK byr på en fyldig dekning av VM i Snøsport for Parautøvere. Allerede 12. januar er våre utøvere i langrenn på startstreken i langrenn, og som avslutning den 23. januar er det stafett igjen! Og vi husker veldig godt hvordan det gikk i forrige VM i 2019. Da ble det VM-gull etter en historisk sterk laginnsats! 

Det norske stafettlaget jubler etter VM gull
Det norske stafettlaget jubler etter VM-gull i Canada 

Les om stafettseieren i VM 2019 her - det var den første stafettseieren for Norge siden Paralympics i 2006. Det blir spennende å se om deler av prestasjonen kan gjenskapes på norsk jord. 

Vi er enormt spent på å se alle de norske utøverne i aksjon, og vi ser virkelig frem til et strålende godt arrangert mesterskap på norsk jord.

Her kan du se alle de norske utøverne i aksjon på NRK 

Les om alle øvelsene og hele arrangementet her

Stolt sponsor

Nordbohus er stolt sponsor av stjernene på Langrennslandslaget Para Langrenn Elite. -Vi var faktisk lagets første sponsor, og således ble vi litt historiske. Det er vi stolte av, men vi er mest stolte av utøverne og laget. De inspirerer oss på flere måter, og bidrar til bedre prestasjoner hos oss. Vi lærer av dem og dere fokus på toppidretten. Vi har blant annet samarbeidet om utviklingen av et nytt boligkonsept som er basert på inkluderende design. Det lanseres i år, og er et synlig bevis på en direkte effekt av samarbeidet for vår del, sier Stian Moursund som er markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus. 

Vi ønsker alle utøvere og støtteapparat all mulig lykke til i VM! Vi heier på dere! 

Disse utøverne går langrenn for Norge:

Andreas Bjørnstad, Svelvik IF
Indira Liseth, TIF Viking
Kjartan Haugen, Fossum IF
Isabell Valen, Innstrandens IL
Vilde Nilsen, Kvaløysletta Skilag  
Thomas Karbøl Oxaal, Sauda IL
Ole-Martin Lid, Tomrefjord IL (ledsager til Thomas)
Trygve Toskedal Larsen, IL Trysilgutten
Birgit Skarstein, Frol IL

Les om inkluderende design og samarbeidet med langrennslandslaget her
 

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18