Hopp til hovedinnhold
Samspill

Våre tre mest populære eneboliger så langt i 2022

Gjennom hele året ser vi ganske tydelige trender på hvilke typer boliger kundene våre foretrekker. Så langt i 2022 er det den moderne stilen som regjerer på boligfronten. I år er det spesielt én enebolig som blir valgt gang på gang.

Samspill – en publikumsfavoritt

Vår mest populære enebolig så langt i år er det moderne atriumshuset Samspill. Dette er et unikt hus med svært praktiske egenskaper. Boligen har alle funksjoner på ett plan – noe som gjør den svært egnet som livsløpsbolig. Samspill har en samlende kjerne og egne adskilte soveromsfløyer. Et praktisk og trivelig hus for store og små.

Samspill

Samspill kan også tilpasses i en mindre eller større utgave, slik at du får akkurat den plassen du har behov for.

Les også: Samspill mini – en drøm av et hus i tilpasset størrelse

Samspill interiør

Fra garasjen er det en meget praktisk ekstra inngang som leder til bod/vaskerom og videre inn i husets kjøkken. Spesielt nyttig når du kommer hjem med mange handleposer i regnværet, eller har med deg en gjørmete hund på slep. På de fineste dagene kan du åpne opp de praktiske foldedørene ved spiseplassen og utvider boligen mot terrassen og uterommet.

Les også: Bygge hus på ett plan

Lyst og lettvint i Lun

Lun er, sammen med Kontur, vår nest mest solgte enebolig så langt i år. Dette huset byr på en perfekt kombinasjon av det moderne og det tradisjonelle. Lun har store, lyse oppholdsrom i begge etasjer. Huset har to bad og et vaskerom med en praktisk egen inngang.

Lun eksteriør

Karnappet, som utbygget i front kalles, gir Lun en karakteristisk og interessant fasade.

Lun interiør

Høye vinduer og skrå himling gir huset særpreg, og inviterer rikelig med dagslys inn i boligen.

Kontur – for deg som elsker funkishus

På delt andreplass med Lun finner vi den moderne eneboligen Kontur. Dette er en bolig som mange av kundene våre faller pladask for. Noe av det kundene våre liker aller best med dette huset er at hovedsoverommet har direkte adgang til badet. Kontur byr dessuten på en romslig takterrasse, hvor alt ligger til rette for fine stunder med familie og venner.

Kontur Funkis hus

Med sine stramme, rette linjer, varierte fasade og flate tak, er det ingen tvil om at Kontur har et tydelig funkispreg.

Kontur interiør

Kontur har hele tre utganger til terrasser og terreng. Her kan du nyte solrike dager fra tidlig morgen til sen kveld.

Se også: Fra strek til virkelighet - med Nordbohus Romerike

Hvordan ser ditt drømmehus ut?

I Nordbohus har vi et spennende utvalg av standard eneboliger i ulike størrelser og stilarter. Disse er tegnet i tett samarbeid mellom oss og våre arkitekter, og finjustert over flere år. Du kan også velge å se våre standard eneboliger som et utgangspunkt, og sette din egen vri på huset. Ønsker du å få hele boligen spesielt tilpasset for deg og din familie, vil en arkitekttegnet enebolig være den beste løsningen.

Uansett hvilke hus du drømmer om, er vi her for å realisere den drømmen for deg. Finn din nærmeste forhandler og avtal et møte, så er du ett skritt nærmere ditt nye hjem.

Se alle våre eneboliger

Relaterte artikler

Kallevig funkisbolig

Hva koster det å bygge hus?

Lurer du på hva det egentlig koster å bygge et helt nytt hus? Totalsummen for å bygge et hus avhenger av flere ulike faktorer. Vi er opptatt av å gi deg som kunde et mest mulig realistisk prisbilde, da pris naturlig nok er en helt avgjørende faktor for de fleste.

Bygge hus i 2024

Bygge hus i 2024

Blir 2024 året du endelig setter i gang prosjektet med å bygge ditt nye drømmehus? Enten du ønsker å bygge en stor familiebolig, en kompakt og miljøvennlig bolig, eller en bolig med alle viktige funksjoner på ett plan, er vi her for å hjelpe deg.

Scala detaljer

Bygge hus? Les interiørarkitektens beste tips!

Er du i gang med eller skal du straks begynne på prosjekt «bygge hus»? Interiørarkitekt Vibecke Caspari Nord deler sine beste tips til hva du bør ha i bakhodet når du skal ta viktige valg for din nye bolig.