Hopp til hovedinnhold

Samspill mini – en drøm av et hus i tilpasset størrelse

Unike kundetilpasninger resulterer som oftest i nye og spennende versjoner av favorittboligene våre. Med noen justeringer og et par pennestrøk ble Samspill Mini født hos Nordbohusforhandler Follo Bygg og Eiendom.

Etter en henvendelse fra en kunde som ønsket seg modellen «Samspill», men med personlig tilpasning som skalerte størrelsen litt, satte Karen Elise Huus hos Nordbohusforhandler Follo Bygg og Eiendom seg ned ved tegnebrettet og tryllet fram en ny versjon av eneboligen.

Karen Elise Huus

Karen Elise Huus.

- Kunden som tok kontakt med oss likte Samspill utrolig godt etter å ha sett den på Nordbohus sin hjemmeside da den ble lansert høsten 2019. Samspill original ble litt for stor for tomten, så jeg tegnet derfor opp et forslag der jeg fjernet garasje og noen rom og rett og slett minsket hele boligen. Dette likte de veldig godt og kort tid etter inngikk vi kontrakt om oppføring av denne eneboligen på kundens tomt. Arkitektene hos Nordbohus tok skissene videre til neste nivå og utarbeidet byggemeldingstegninger og arbeidstegninger, forteller Karen Elise Huus.

Samspill eksteriør

Slik presenteres den originale eneboligen Samspill i Nordbohus sitt eneboligkonsept.

Samspill fasade

Den kundetilpassede eneboligen, Samspill mini, er litt mindre og like fin! Det gjør seg godt med en en lys farge på kledningen.

En drøm av et hus

Samspill er med god grunn en favoritt blant husbyggerne. Med sin markante takhøyde, lysinnslipp og soneinndeling, passer den perfekt for familier som vil ha flere bruksområder i huset sitt. Karen Elise Huus mener en annen årsak til at det originale huset er så populært, er blant annet den lekre kombinasjonen mellom det moderne og det klassiske uttrykket.

Samspill interiør

Illustrasjon av stue sett fra kjøkken i den originale eneboligen Samspill, slik boligen presenteres i eneboligkonseptet fra Nordbohus.

Stue i morgensol

Slik ser boligen ut i levende live, med et ekte foto og ikke en illustrasjon, med morgensolen på vei inn. Bildet er tatt fra kjøkkenet midt i huset.

Stue og kjøkken i morgensol

Huset har flere soner, men samtidig en veldig god kontakt mellom sonene. Dette bildet er fra kjøkkenet mot stue. Til høyre er atriumet og her kommer kundene til å kose seg når sommeren kommer. Kort vei fra kjøkkenet til utekos på terrassen.

- I designet og arkitekturen på den originale Samspill, ser vi stramme linjer med uttrukkede hjørnekasser, men likevel et klassisk preg og saltak. Og så er det jo en utrolig god planløsning. Alt på ett plan er praktisk i alle faser i livet. Det er standard med høyt under taket og mønet himling. Atriumet gir deg et fantastisk uterom som er en forlengelse av kjøkkenet – perfekt! Det er en av arkitektene hos Nordbohus som har tegnet den originale Samspill og det er gjort en utrolig god jobb både planmessig og på det arkitektoniske.

Kjøkken

Herlig kjøkken med solid spisebord. Rett bak spisebordet er skydeøren ut til atrium. Kort vei med kaffen til terrassekosen!

Karen Elise Huus forteller videre:

- Det er flere som henvender seg til oss fordi de ønsker å se mer av den mindre utgaven. Grunnen til dette er nok den samme som familien som eier den første Samspill Mini – originalen blir for stor for deres behov, men arkitekturen og det vakre uttrykket frister.

Samspill hjørnekasse

Uttrekt hjørnekasse gir et stilig uttrykk!

Alt du trenger på en flate

Hvem passer Samspill Mini for?

- Samspill Mini passer for familier på fire eller for de som ønsker seg en litt mindre bolig, men likevel ønsker god plass. Har barna flyttet ut, og du ønsker fortsatt plass for barn og barnebarna på besøk, er Samspill mini perfekt. Store gode allrom, deilig bad og eget vaskerom. Her får du alt du trenger på en flate. Det er heller ikke alltid lett å finne så store tomter her i vårt område, så Samspill Mini passer også for de som rett og slett ikke har plass til Samspill original på sin tomt, men som likevel ønsker et hus som oppfyller alle ønsker, avslutter Karen Elise Huus.

Yttergang

Denne inngangen med sin åpne himling ønsker deg både velkommen og sier skynd deg hjem igjen :-) Luftig og stilig. Sjekk lampen! Døren er fra Swedoor og heter Function Bering i farge S9000-N.

Plantegninger

Vi har fått så mange henvendelser vedr. Samspill Mini at vi har laget fargelagte plantegninger av huset, slik at alle kan vurdere denne varianten. Plantegningene finner du i bildegalleriet øverst i denne artikkelen. Klikk på bildene for å se dem i full størrelse.

I tillegg har vi laget en 3D-modell av huset. Den kan du se på her: 3D-modell av Samspill mini

2D Roomsketcher3D Plantegning

Les mer om Follo Bygg & Eiendom AS | Nordbohus

Se flere flotte referansebilder fra Samspill Mini | Nordbohus

Les mer om Samspill

Finn forhandler

Relaterte artikler

Hos oss lærer tømrerlærlinger å bygge trygge og inspirerende boliger"

Med noen av landets mest fornøyde kunder, tar også Nordbohus Skien sitt ansvar for å utvikle fremtidens tømrere på alvor. Gjennom systematisk opplæring og veiledning av lærlinger som Mathias, sørger de for at kundene får trygghet og inspirasjon i sin boligbyggeprosess også i fremtiden. I denne artikkelen får du innblikk i hva Mathias, en erfaren tømrerlærling hos Nordbohus, legger vekt på som avgjørende for å levere kvalitetsarbeid. Fra praktiske ferdigheter på tvers av fag, til utviklingen av arbeidsmoral og effektivitet - Mathias deler sine beste råd som kan gi trygghet og inspirasjon til alle som vurderer å bygge bolig med Nordbohus Skien. Nordbohus' satsing på opplæring og veiledning av lærlinger er en viktig faktor for at kundene deres kan føle seg trygge gjennom hele byggeprosessen. Les videre for å få Mathias' førstehåndsperspektiv på hva som skaper kvalitet og faglig stolthet i tømrerbransjen.

Spesialtegnet enebolig i Son

Spesialtegnet enebolig i Son

Høsten 2020 stod denne flotte eneboligen klar i Son. Vi takker tiltakshaver så mye for oppdraget og gratulerer med ny bolig.