Hopp til hovedinnhold
Eneboligen Kontur fra Nordbohus

Fra strek til virkelighet - med Nordbohus Romerike

Se for deg følgende: Du har nettopp funnet den perfekte tomta, med nydelig beliggenhet, nærhet til det meste du trenger, og en størrelse som er skapt for deg og dine. Det eneste du mangler er huset som skal bli ditt nye hjem. Her står heldigvis Nordbohus Romerike klar til å hjelpe deg!

Hos oss møter du dyktige fagfolk i alle ledd som står klare for å realisere dine boligplaner. Når du kommer inn dørene i våre lokaler vil du bli møtt av daglig leder, Camilla Solheim, som forteller deg mer om våre kataloghus og hva som skiller dem fra andre forhandlere.

Ett hjem for alle

Alle våre kataloghus er arkitekttegnet av våre egne arkitekter, og de legger stor vekt på at husene skal være pene å se på, samtidig som de skal være smarte og funksjonelle. Vi har mange ulike hustyper innen ulike stilarter, både eneboliger og tomannsboliger. Sammen skal vi helt sikkert finne ett hus som passer perfekt for deg og dine behov.

Eneboligen Vennlig fra Nordbohus

Har du sett vårt nyeste hus, Vennlig? 

En naturlig ting å tenke på når man skal bygge nytt er pris. Hos Nordbohus Romerike kan du finne prisen på alle våre hus på nett, men vi hjelper deg selvfølgelig også mer enn gjerne hvis du kommer innom vårt lokale. Prisene vi jobber med er for nøkkelferdig hjem, og inneholder langt mer enn den gamle «klart for maling-kategorien».

Start dine boligplaner her

Eneboligen Villa Lilla fra Nordbohus

Kvaliteten på gulv, flis og vegger som blir levert av oss i Nordbohus Romerike er solid, men vi hjelper deg gjerne å justere tilvalgene om du har andre preferanser. Våre samarbeidspartnere har lang erfaring og bred kompetanse innen sitt fagfelt, og sammen finner vi den beste løsningen på stil og utforming.

Trygg prosess med lokal forankring

Så snart plantegninger og justeringer i tilvalg er på plass, kan selve byggeprosessen starte. Vår prosjekt- og byggeleder Per-Eddie Ekrem tar over bygget fra oppstart, og han vil geleide deg trygt gjennom hele byggeprosessen.

Våre lokale håndverkere er godt kjent i ditt nærområde, og kjenner både tomteområdet hvor du skal bygge, og kommunen godt. Vi har jobbet tett med kommunen i mange år, og er særs gode på godkjenningsdokumenter og andre formelle dokumenter som må være klarert i forbindelse med utbygging. I Nordbobus Romerike tar vi oss av alt det formelle papirarbeidet, og kan legge frem en nøye planlagt byggeprosess ovenfor kommunen. Det at vi er en lokal aktør gir ekstra trygghet til deg som husbygger. Vi som jobber med huset ditt, kan like fort kan være naboen din. Våre håndverkere vet at man fort kan møtes på matbutikken, eller fotballtreninga til barna våre, og da er det viktig for oss at vi skal kunne se kunden i øynene og vite at vi har gjort en god jobb.

Håndverkerne vi jobber med legger mye flid i hvert enkelt prosjekt. Hos oss vil du få tett oppfølging gjennom hele byggeprosessen, og vi vil alltid være tilgjengelig for deg om du har spørsmål rundt arbeidet eller vil titte innom for en befaring. Ved innspurten av byggeprosessen vil du bli invitert til en forhåndsbefaring. Her vil du få en nøye gjennomgang av huset, og muligheten til å komme med noen siste innspill eller korrigeringer før endelig ferdigstillelse. På overtakelsesdagen vil hjemmet ditt være helt vasket og klart, og du vil få nøklene til et hjem som skal vare i mange, mange år.

Daglig leder Camilla Solheim i Nordbohus Romerike

Ta kontakt med daglig leder, Camilla Solheim for en uforpliktende prat om hvordan vi kan realisere dine boligplaner!

Telefon: 900 69 956

E-post: camilla.solheim@nordbohus.no

Eneboligen Lun fra Nordbohus