Et av de nye husene i huskatalogen til Nordbohus

Skap ditt eget univers i eneboligen Kosmo

Kosmo er ett av de seks nye husene i vår nye huskatalog. Med en form som kan minne om en rakett på vei ut i verdensrommet, og navneinspirasjon fra ordet «kosmos», som betyr «harmonisk system», inviterer dette huset deg til å skape ditt eget lille univers.

Det moderne møter det klassiske

Eneboligen Kosmo ble opprinnelig utviklet av vår forhandler, Nordbohus Os Entreprenør, til en sentrumstomt i Os sentrum. Vi syntes boligen var så flott at vi valgte å ta den inn i huskatalogen vår for å gjøre den tilgjengelig for kunder over hele landet.

 

– Vi ønsket å utvikle en bolig som var moderne, samtidig som noe av det klassiske ble ivaretatt. 

 

Per Torgeir Oshaug, daglig leder i Nordbohus Os Entreprenør

Se alle husene i vår nye huskatalog

Interiør i eneboligen Kosmo fra Nordbohus

Med et bruksareal på 205.10 m2, tre soverom, takterrasse, garasje og uteområder både foran og bak, er dette den ultimate familieboligen for deg som setter pris på det lille ekstra i hverdagen.

Les også: Eneboligen Atlas – en følelse av hverdagsluksus

Klassisk moderne hus bygd på Røros av Nordbohus Os Entreprenør
Denne varianten av Kosmo ble levert for en svært fornøyd kunde på Røros.

Alle hovedfunksjoner på ett plan

I Kosmo er alt tilrettelagt for en sømløs og enklere hverdag. Her har du til og med alle hovedfunksjoner på ett plan – noe som gjør at du kan bo her selv om du skulle bli dårlig til bens.

Når du går inn i Kosmo leder gangen deg inn til stuen og kjøkkenet med særdeles flotte lysforhold. I samme etasje har du soverom med bad og vaskerom like i nærheten – noe som er praktisk når klesvasken skal tas. Fra stuen og det ene soverommet har du direkte adkomst til uteområdene foran og bak huset.

Moderne kjøkken med god plass i eneboligen Kosmo fra Nordbohus
Det åpne kjøkkenet gir rom for at flere kan lage mat samtidig, mens rikelig med vindusflater gir godt arbeidslys på kjøkkenbenken.

Oppe i andre etasje har du tre romslige soverom og en lun stue med utgang som leder deg til den store og luftige takterrassen.

Den tilknyttede garasjen lar deg oppbevare bilen trygt, og sparer deg for isskraping på vinteren. To praktiske boder i tilknytning til garasjen og takterrassen lar deg lagre sykler, grill, hagemøbler og annet sesongutstyr tørt gjennom året.

Les også: Ofte stilte spørsmål om å bygge hus

Klassisk moderne hus bygd av Nordbohus

Se mer av Kosmo

 

Et univers av muligheter

Noe av det beste med Kosmo er hvor praktisk og fleksibelt det er. Den ekstra takhøyden i boligen gir mulighet for hems, enten du trenger et fristed for barna, litt ekstra oppbevaringsplass, eller kanskje en ekstra overnattingsplass for gjester.

Hems og glassgelender i eneboligen Kosmo
I denne varianten av Kosmo valgte kunden å innrede med en moderne hems på loftet. Glassgelender slipper dagslyset til i hele huset og skaper en energisk atmosfære.

Les også: 12 tips fra noen som har bygd hus før

 

Bygg ditt eget Kosmo

Har du stjerner i øynene? Bygg ditt eget Kosmo! Du kan bygge Kosmo akkurat slik det vises i huskatalogen, eller du kan velge å tilpasse det for din tomt og dine behov. Du kan til og med få en av våre arkitekter til å tegne et helt nytt hus med Kosmo som inspirasjon.

Ved å registrere deg som bruker på våre nettsider, kan du få opp den lokale prisen for å bygge Kosmo der du vil bo.

Avtal et møte med din nærmeste forhandler

 

Skrevet av Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18