Komplett lykke blant bølgeskvulp, vær og vind

Angelica og mannen hennes ønsket å etablere seg på hjemstedet i Lofoten, og forlot byens travle hverdag i Trondheim til fordel for høye fjell og vakker natur i en kundetilpasset utgvave av eneboligen Komplett. -Vi skal flytte inn i drømmehuset, sier Angelica.

Stamsund er et tettsted i Vestvågøy kommune i Lofoten i Nordland. Stedet er et viktig fiskevær, og det er her Angelica og mannen ønsker å leve livet; blant dramatiske naturopplevelser i havgapet i en splitter ny enebolig med utsikt til det hele.

- Vi skal flytte inn i drømmehuset. Det har vært en drøm siden jeg var barn å få bo slik her ved sjøen, med den utsikten og få bølgeskvulpet inn på soverommet, forteller Angelica.

Bilde av huset fra havet
Her skal Angelica og mannen hennes snart flytte inn. Huset i midten rett ved siden av det mørke huset med rød vindusomramming. 

Husjakten tok de med til mange ulike tilbud og forhandlere, men det var Nordbohus som kunne levere det huset paret ville ha.

- Vi ønsket oss et hus med store vinduer slik at vi kan se masse natur. Ikke for stort av størrelse, men gi oss alt vi trenger. Og da var det Nordbohus som kunne levere; alle våre krav og ønsker ble oppfylt hos dem, sier Angelica.

Bilde av eneboligen Komplett sett fra havet
Her blir det godt å bo!

En naturlig del av omgivelsene

Valget på hus falt på Komplett. Paret likte godt utgangspunktet på huset, men ønsket å tilpasse det til sine ønsker. Alle hus fra Nordbohus kan tilpasses, og med Komplett fikk Angelica og mannen gode muligheter til å påvirke tegneprosessen selv.

- Vi valgte for eksempel bort garasje tilknyttet huset fordi vi heller ville utvide bodplassen vår, og bygge på garasje ved en senere anledning, forteller Angelica.

Bilde av huset ovenfra som viser takterrassen
De valgte bort den integrerte garasjen til fordel for en stor bod. Garasje har de muligheten til å bygge senere. Sjekk den terrassen de får, med utsikt rett ut i havet!

Luft, lys og god plass

Komplett er en romslig og god bolig med store vinduer og praktisk organisering. Alle soverom, bad og vaskerom ligger i første etasje. Andre etasje består av et åpent og luftig rom med kjøkken og stue. Angelica og mannen kan i tillegg dra god nytte av utsikten ved å sitte på takterrassen over boden og skue utover fjorden.

Angelica og Astrid på terrassen
Angelica tester utsikten fra den store terrassen sammen med prosjektmedarbeider Astrid fra Nordbohus Botek.

Bygd for å vare i ett av de flotteste områdene

Prosjektarbeider Astrid i Nordbohus Botek, har vært ansvarlig for kundeoppfølging i prosessen med å bygge Angelicas hus. Hun forteller at Angelica og mannen har bygd seg et hus på en av de fineste områdene i Stamsund.

- Tomten og huset ligger litt skjermet fra Stamsund sentrum, og midt i den dramatiske naturen vi har her. Dramatikken er en av de mange store kvalitetene ved å bo her; værhardt til tider, men også svært vakkert, forteller prosjektarbeider Astrid.

Astrid fra Nordbohus Botek
Astrid og hennes kollegaer i Nordbohus Botek ønsker å levere en kvalitet som gjør at folk ønsker å bli boende år etter år. 

Hun understreker at det er viktig at boligen tåler det miljøet den skal være i, og at huset skal vare i mange år;

- Vi bygger med materialer som forholder seg til klimaet her oppe. Vi er fleksible for å levere det kundene ønsker seg, men samtidig passer vi også på at vi bygger huset slik at det skal tåle ruskevind og piskende regn år etter år.

Godt samarbeid

God kommunikasjon er viktig når man bygger hus, og Angelica og mannen synes dialogen med Botek har vært knirkefri og enkel.

Astrid og Angelica på befaring
Her er Angelica (t.v) og Astrid sammen på en befaring på byggeplassen for å se fremdriften. Snart er det klart for innflytting!

- Prosessen og samarbeidet har vært kjempebra! Vi har fått kommet inn i huset når vi har villet etter avtale med Botek, og har sammen med de sett på løsninger som gjør huset vårt nøyaktig slik vi vil ha det. Nå kribler det i fingrene etter å flytte inn, og vi gleder oss, avslutter Angelica med et stort smil.
 

Finn din nøkkelferdige pris på eneboligen Komplett ved å opprette en brukerkonto på minside


Skrevet av:
Kathrine Krane, Bennett Reklamebyrå og
Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus

Foto og video: Promo Media

Eneboligen Komplett i Stamsund

Angelica og mannen hennes ønsket å etablere seg på hjemstedet i Lofoten, og forlot byens travle hverdag i Trondheim til fordel for høye fjell og vakker natur i
Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18