Nominert til årets beste leilighetsprosjekt 2019

Nordbohus er en av tre nominerte til årets leilighetsprosjekt i Norge. Det er Boligprodusentenes forening som står bak kåringen, og Nordbohus skal konkurrere mot Selvaag Bolig og Bonava om den gjeve prisen. Selve prisutdelingen skjer 7. mai under den årlige Boligkonferansen.

Det er Nordbohus Sogn som har bygd det nominerte leilighetsprosjektet. Det flotte bygget står på Gaupne i Luster kommune. Kundene trives særdeles godt i sine nye leiligheter, og du kan lese om dem i denne flotte artikkelen Stas med innflytting i Hanaskjeren.

-Kjeden er velsignet med mange gode forhandlere, og Nordbohus Sogn er helt i toppen når det gjelder både kundetilfredshet og innovasjon. Flere av kjedens forhandlere er i ferd med å utvide sitt engasjement og bygge større bygg enn det som finnes i småhus-segmentet. Nordbohus Sogn er en av kjedens medlemmer som viser vei og staker ut kursen for de øvrige. De viser at det er mulig å lykkes med leilighetsbygging på bygda også, sier Birger Aspaas som er administrerende direktør i Nordbohus AS.

Kriteriene for å bli nominert er:

Prosjektene må framstå for næringen som et forbildeprosjekte innenfor flest mulig av følgende kvaliteter:

  • standardisering
  • byggekostnader
  • energi og klima
  • særpreg og nyskaping
  • bokvalitet (byggeskikk/arkitektur, planløsning og brukbarhet, inneklima)
  • bruk av BIM (bygningsinformasjons-modellering)

Vi gratulerer Nordbohus Sogn og alle involverte med denne flotte nominasjonen. Den viser at Nordbohus jobber godt og riktig i den stadige jakten på den beste kvaliteten og Norges mest fornøyde kunder.

Les mer om de nominerte her: Her er de nominerte til årets boligprosjekt 2019


Skrevet av Stian R. Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Finn forhandler