Gunvald Johansen Bygg går til Nordbohus

Entreprenør og utbygger Gunvald Johansen Bygg har signert forhandleravtale med Nordbohus. De ble offisielt medlem av kjeden 10. april i år.

eivind%20n.jpg
Eivind Nygård, prosjektutvikler i Gunvald Johansen Bygg

-Grunnet stor optimisme og vekst i Bodø, ser vi et glimrende potensial i å benytte oss av kompetansen til Nordbohus. Nordbohus har mange gode konsepter og et velkjent byggsystem som er SINTEF-godkjent – noe vi ser på som et stort pluss, sier prosjektutvikler Eivind Nygård i Gunvald Johansen Bygg.

Nygård trekker også frem at de gleder seg til å bli en del av et større nettverk. Og ikke minst til å bli en del av en kjent merkevare som står for kvalitet. -Hvem vil vel ikke bli en del av kjeden som har Norges mest fornøyde kunder og som var Norges 3.største boligbygger i 2018, sier han og legger til:

-De har også mange gode konsepter, tenker innovativt og framover både når det kommer til digitalisering og på salg av boliger – noe vi synes passer bra og er spennende. De er rett og slett proff på markedsføring!

Stolt over å ha Gunvald Johansen Bygg på laget

Nordbohus på sin side er stolte over å få en så stor forhandler som Gunvald Johansen Bygg med på laget.

Randi_H_portrett_0.jpg
Randi Hellem, kjedekoordinator i Nordbohus AS

-Med Gunvald Johansen Bygg får vi inn en forhandler som allerede er godt etablert i Bodø og som vil være med på utviklingen som skjer der. De er en hardtarbeidende og svært dyktig gjeng som i våre øyne allerede har klart mye når det kommer til vekst. Sammen med Nordbohus Byggalf som allerede er meget godt etablert i Bodø ser vi frem til å ta enda sterkere del i vekstambisjonene som Bodø kommune skisserer. Byggalf er en solid boligbygger innen enebolig- og småhusmarkedet. Sammen med Gunvald Johansen Bygg blir Nordbohus nå en enda mer betydelig aktør i denne spennende regionen, sier Randi Hellem som er kjedekoordinator i Nordbohus.

Boligvekst i Bodø

-Vårt ønske er å være med på veksten, være fremtidsrettet og ligge foran når det kommer til ny teknologi og rasjonell bygging med kvalitet, det får vi ved å være forhandler av Nordbohus. I forbindelse med utfasing av militær flystasjon i Bodø skal hele lufthavna flyttes. Dermed blir ledig areal tilgjengelig for utvikling av en ny og bærekraftig bydel. Dette prosjektet er veldig spennende og svært viktig for framtidens Bodø, og Gunvald Johansen har et sterkt ønske om å være en del av denne utviklingen, sier Eivind Nygård.

Se Gunvald Johansen Bygg på nett hos Nordbohus: Gunvald Johansen Bygg i Nordbohus. Der er også linker til deres mange spennende boligprosjekter. Akkurat nå er det kampanje med 290.000 kr. inkludert i valgfri tilvalgspakke i prosjektet Byparken - kvartal 98

 

Nordbohus Gunvald Johansen Bygg og Langrennslandslaget

Eivind Nygård fra Nordbohus Gunvalg Johansen sammen med Birgit Skarstein, Sindre Bjørnestad Skar og Sondre Turvoll Fossli fra Langrennslandslaget. Det er mange
Finn forhandler