Nordbohus anbefaler Til-Tak

#Reklame // Til-Tak har en rekke spennende produkter for deg som skal bygge, eller forbedre. To av produktene får du vite mer om her.

TIL-TAK; 100% Tett dreneringssystem for terrassegulv

_for_web.jpg
Slik så det ut før de begynte arbeidet med blant annet Til-Tak sin løsning for 100% Tett dreneringssystem for terrassegulv.
etter_web.jpg
Kjenner du igjen uteplassen? Med tett tak over hodet så åpner det seg store muligheter for rommet under terrassen. Lekkert!

100% tett terrassegulv gir deg mulighet til å utnytte plassen under terrassen! Et allerede bebygget areal som kan utnyttes til å lage utestue, sportsbod, vedbod, carport, spa-avdeling under tak og mye mer. Med TIL-TAK er det bare din fantasi som setter grenser for hvordan du kan utnytte arealet under terrassen din! Til-Tak har produkter for både nybygg, rehabilitering og for ettermontering på eksisterende terrasser.

Mange av Nordbohusforhandlerne gjør også mindre oppdrag enn bygging av ny bolig. Ta kontakt med din Nordbohusforhandler og sjekk om de kan bygge uteplass med tett tak for deg.

FINN FORHANDLER

Til-Tak har i tillegg gode produkter for flere bruksområder, blant annet SVALEHALEPLATEN; Forskalingsplaten som gir deg mulighet for lett og robust betongdekke på bjelkelag på flerfamilieboliger.

#Reklame
NORDBOHUS ANBEFALER er et redaksjonelt samarbeid mellom Nordbohus og noen av våre foretrukne samarbeidspartnere. De beste husene bygges med de beste merkevarene! Vi anbefaler produktene fra Til-Tak.

Finn forhandler