Norges mest fornøyde kunder 2015 - vant 3 av 4 priser i kundetilfredshet

Prognosesenteret avslører hver år hvem som har den høyeste kundetilfredsheten i boligmarkedet. Kåringen er basert på kundenes egne besvarelser i utsendte spørreskjemaer.

Det kåres vinnere i fire kategorier, og Nordbohus ble klappet opp på podiet for å hente 3 av 4 premier for 2015 –Vi får som fortjent i form av kundenes tydelige tilbakemelding om topp tilfredshet. At vi vinner i 3 av 4 kategorier er veldig gledelig, men ikke overraskendeDet er dette vi har jobbet for å oppnå, sier kvalitetsleder Anne Irene Enge i Nordbohus AS.   

Les også: Nordbohus med 5 selskaper på TOPP10-listen

Nordbohus vant i fjor prisen for beste kjede innen enkeltkundemarkedet (det vil si kunder som har egen tomt og kjøper enebolig på denne). Nordbohus gjentok prestasjonen i år og ble beste kjede med en score på 73 av 100. – At vi som lag klarer å utkonkurrere alle sammen er veldig moro, spesielt med tanke på det høye kvalitetsnivået vi ser hos våre beste konkurrenter. Vi er ydmyke og veldig stolte over kundenes tydelige tilbakemelding. Nå skal vi feire med kake, og så skal vi jobbe hardt for å gjøre det enda vanskeligere å slå oss til neste år, sier Enge.

Ekstra fornøyde i Fredrikstad

I klassen for beste bedrift i enkeltkundemarkedet gikk prisen også til Nordbohus med Byggmester Arild Andersen AS i Fredrikstad sine 93 av 100 poeng. Andreplassen gikk til Jos-bygg i Norgeshus-kjeden, med en score på 91. Tredjeplassen gikk til BoligPartner Alvdal med en score på 90. –Det er helt utrolig herlig å vinne! Det er det gode samarbeidet mellom våre dyktige ansatte og våre underleverandører som legger grunnlaget for denne suksessen, sier en jublende glad Jon Petter Andersen, daglig leder i Nordbohus Byggmester Arild Andersen (bildet til venstre).

Ekstra fornøyde på Romerike

I klassen for landets beste boligprosjekt ble det nok en seier til Nordbohus, og for første gang innen prosjektmarkedet. Det er boligfeltet Bjørnsrud Skog på Eidsvoll med en KTI-score på 88 poeng, som tok førsteplassen. Boligfeltet er i regi av Nordbohus Romerike som er en av de største Nordbohusforhandlerne innen leilighet- og prosjektmarkedet. –Vi har forberedt oss godt gjennom et grundig salgsarbeid og gode salgsverktøy. I produksjonsfasen har vi hatt god oppfølging og en god tilstedeværende byggeplassledelse og god informasjonsflyt. I tillegg har vi lagt vekt på å hele tiden skape et godt boligområde samtidig som vi har bygd på nabotomtene. Mest av alt så har vi hele tiden operert med korte frister på å besvare spørsmål og forebygge tvil, samtidig som vi har tatt aktivt del i stiftelsen av boligsameie eller huseierlag. Det tror jeg mange setter stor pris på, sier Odd Arild Dahlum, salgssjef i Nordbohus Romerike. Sølvplassen ble delt mellom Block Watne og prosjektet Borgåsen og JM Norge med Bergan 81. Begge oppnådde en score på 87.

Gjentok suksessen

Best i klassen i prosjektmarkedet totalt sett ble JM Norge med en KTI-score på 79. Boligaktøren gjentok dermed seieren fra 2014. En meget solid prestasjon det også.

Første gang med en trippel

Nordbohus tok tre av fire mulige priser, og det er langt fra normalt at noen tar med seg så mange medaljer. -Aldri har noen kapret tre av fire priser. Vi vet at Nordbohus har jobbet systematisk med dette over lang tid, i hele kjeden, og således er det ikke tilfeldig at Nordbohus forsyner seg så grovt av premiebordet. De beviser med dette at langsiktig og målrettet arbeid med kundetilfredsheten gir resultater, sier Bjørn Birkeland adm. dir. i Prognosesenteret.

Disse prisene deles ut:

Beste kjede innen enkeltkundemarkedet (enebolig på kundens tomt) - Vinner: NORDBOHUS
Beste bedrift innen enkeltkundemarkedet (enebolig på kundens tomt) - Vinner: Nordbohus Byggmester Arild Andersen AS
Beste boligprosjekt - Vinner: Bjørnsrud Skog v/Nordbohus Romerike AS
Beste kjede innen prosjektmarkedet - Vinner: JM Norge

Les om utdelingen på bygg.no: Nordbohus forsynte seg grovt

Les også: Nordbohus med fem selskaper på topp10 innen kundetilfredshet for 2015

18.02.2016
Skrevet av Stian R. Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Finn forhandler