Søsken bygde tomannsbolig

Søsken bygde tomannsbolig

Les historien om søsknene som bygde tomannsbolig sammen. Herskapelig og herlig!
Eneboligen Sans

Eneboligen Sans

Et funksjonelt og trivelig hus med godt utnyttet areal. Her finner du mange gode kvaliteter.
En Komplett enebolig

En Komplett enebolig

Store vinduer, god plass og en svært praktisk organisering gjør at denne nye boligen har fått navnet Komplett.
Lever som kongelige på Borgen

Lever som kongelige på Borgen

Hverdagslykke for meg er å komme hjem. Det blir nesten som å komme på ferie, og det har ikke endret seg på 3 år, sier Lars.

Nyheter

Da eiendomsutvikleren Zar Eiendom skulle bygge leiligheter på Båsmo i Mo i Rana, ønsket de en utførende entreprenør som kunne mer enn å bygge. Valget falt på Nordbohus Bernhard Olsen. –Vi har et godt rykte, men i dette tilfellet var det vår posisjon som totalleverandør som ble viktigst, sier Bjarne Nyrud i Nordbohus Bernhard Olsen.
Velg mellom mer enn 30 ulike visninger over hele landet. Flere av våre forhandlere inviterer til VR-visning på kontoret, og mange av våre kunder åpner sitt hjem for deg.
Nå er det endelig visning igjen! For tredje gang i år arrangerer vi visning over hele landet. Denne gangen kan du besøke mer enn 50 ulike visninger.
Nordbohus sin nye huskatalog har fått mye oppmerksomhet for virtual reality (VR), men visste du at man kan gå på visning med din mobil/nettbrett i tillegg?
 
Alle ønsker å se huset før de kjøper, men noen ganger er det utfordrende å finne et aktuelt visningshus. Det har vi en elegant løsning på. Besøker du din Nordbohusforhandler etter 15. juni så kan du gå på visning i alle husene i katalogen, i virtual reality. Vi kaller det den nye virkeligheten.
Nå er det visningslørdag igjen hos Nordbohus, og det er mange gode grunner til å ta et besøk. Klikk deg inn på www.nordbohus.no/visningshelg og finn din nærmeste visning. Vi har både leiligheter, rekkehus, tomannsboliger og eneboliger på visningslisten.

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggmester Arild Andersen AS.

Nordbohus - Din husleverandør. Vi bygger ditt drømmehus.

Nordbohus består av Nordbohuskontorer fordelt over hele vårt langstrakte land, og et kjedekontor i Trondheim. Vi er en av Norges største boligleverandører, og tilbyr både eneboliger, tomannsboliger, garasjer, hytter og boligområder med ulike bolig- og hustyper. Vårt unike byggesystem er teknisk godkjent av SINTEF Byggforsk, og foreløpig er vi faktisk alene om å ha en så omfattende godkjenning.

Hvert Nordbohuskontor består av dyktige fagfolk med inngående kunnskap om sitt lokalområde. Nordbohuskjedens visjon er å ha de mest fornøyde kundene, noe som forteller om et ekstra sterkt fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Når du besøker din lokale Nordbohusforhandler, vil du fort oppdage at dette stemmer! Kontakt oss for en prat om ditt fremtidige drømmehus!

Veien til nytt hus

1
Forberedende fase

FØRSTEGANGSMØTET
Vi forteller om oss selv og hva vi kan tilby, og du forteller om deg og dine boligønsker. Kanskje trenger du råd vedrørende finansiering?

2
Finansiering

TILBUD
Vi gir deg et grundig og omfattende tilbud. Her får du vite hva som inngår i prisen.

OPPFØLGING
Noen ganger er det behov for justering av tilbud og tegninger. Det dukker gjerne opp nye ønsker etter hvert som tanken på ny bolig modnes.

3
Kontrakter

KONTRAKTMØTET
I kontrakten forplikter vi oss til pris og leveringstid. Du forplikter deg til en betalingsplan og tidsfristen for eventuelt arbeid du skal utføre selv.

4
Prosjektering

TREKANTMØTET
Vi går gjennom bygget i detalj for å sikre at materialene vi skal bestille stemmer med dine ønsker

5
Byggeprosessen

BYGGESTART
Vi gir deg oversikt over fremdriften, med tidsfrister osv. Her er også din eventuelle egeninnsats tidfestet.

KVALITETSMØTET
Like før bygget lukkes innvendig. Du, byggeleder og håndverkerne går gjennom arbeidet som er gjort så langt.

6
Overtakelse og garantidtid

OVERTAKELSESMØTET
Huset er ferdig! Nok en gang går vi systematisk igjennom arbeidet. Eventuelle feil og mangler påpekes, og vi avtaler tid for å utbedre dem.

ETTÅRSBEFARING
Ett års tid etter innflytting kommer vi på besøk og sjekker at alt er i orden. Er det noe som bør rettes på?