Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Nexus

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Grunnflate (BYA)

135.0 m²

Bruksareal (BRA)

200.30 m²

Primærrom (P-rom)

180.4 m²

Største lengde

13.0 m

Største bredde

11.1 m

Nexus - et navn som henter inspirasjon fra det latinske ordet for tilkobling, symboliserer det samlende møtet mellom ulike elementer. Åpne og luftige løsninger karakteriserer huset, som legger til rette for god kontakt mellom rommene og menneskene som bebor det.

Fokus på lys og åpenhet

Lys står i sentrum i Nexus. Den unike vindusveggen i stuen oversvømmer rommene med naturlig lys, som trenger dypt inn i begge etasjene, mens det åpne galleriet forsterker denne effekten ytterligere. Store vinduer i takhøyde gir muligheten til å følge med på aktiviteter utenfor, enten det er barn som leker på en solfylt sommerdag eller snøen som faller idyllisk bak et glitrende juletre om vinteren.

Ideell for store familier og sosiale anledninger

Med fire romslige soverom og flere sosiale soner er Nexus skapt for store familier eller de som verdsetter fellesskap og hyggelige sammenkomster. Det er et hjem som inviterer til å skape minner og trives i et lyst, åpent og innbydende miljø. Nexus representerer ikke bare et sted å bo, men et sted å leve og oppleve livet i dets fulle bredde.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre modeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?