God jul fra Nordbohus

Nok et år er på hell, og tross pandemi og prisendringer i boligmarked og på byggematerialer, kan 2021 oppsummeres som et svært godt år for våre Nordbohus-forhandlere landet over. Dette må vi takke våre lokale aktører, - og ikke minst kunder for! Vi oppsummerer året sammen, og gleder oss til å se hva 2022 har i vente. 

Boligbransjen er i konstant ending, og vil nok alltid være det. Derfor er Nordbohus svært opptatt av å alltid være først i rekken på nye, innovative løsninger som kan gjøre byggeprosessen både bedre, mer effektiv, kostnadsbesparende og ikke minst miljøvennlig. Det var derfor en stor ære for oss og nok en gang få kvalitetsstempelet Teknisk Godkjenning fra SINTEF Byggforsk tidligere i år. 
– Våre hus skal være bygd for å vare, og da sier det seg selv at vi må ha strenge krav til hele byggeprosessen. Den tekniske godkjenningen fra SINTEF Byggforsk er et viktig grep for å sikre kvalitet. Ved å ha SINTEF Teknisk godkjenning går SINTEF Byggforsk gjennom alle deler av prosessen, og sikrer at vår oppskrift for prosjektering og bygging holder en kvalitetssikker standard i henhold til lovverket. Det er viktig å ha med seg, mener markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus, Stian Moursund.   

Stian Moursund i Nordbohus
Markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus, Stian Moursund, gleder seg til å se hva det neste året vil bringe.

Les mer om det tekniske kvalitetsstempelet her

Vi lengter mot landet

Pandemi og prisendringer har på endret måten vi bruker boligene våre, og hvordan vi vil bo. Bruken av hjemmekontor har gjort oss mer fleksible, og prisene i boligmarkedet har fått oss til å tenke nytt. 
- Vi har faktisk flere kunder i år som har valgt å bygge ut i distriktene, eller flytte hjem igjen til barndomsplassen etter flere år i storbyene. Blant annet fikk vi en flott historie fra et par som etter mange år i Oslo bestemte seg for å bygge sitt nye hjem med vår lokale forhandler Nordbohus Kongsvinger etter at boligprisene i hovedstaden bare gikk oppover. Peab Nordbohus Skien hjalp også en småbarnsfamilie som lengtet hjem til Siljan. Mulighetene man får ved å ha såpass sterke lokale forankringer som vi har i Nordbohus gjør disse drømmene til virkelighet, forteller Stian. 

Mor og datter i vinduskarmen på kjøkkenet
Aase og Harald valgte å flytte hjem til Kongsvinger etter flere år i Oslo.

Bygd for å vare

Slagordet vårt i Nordbohus er «bygd for å vare», og med det kommer visse forpliktelser. Vi jobber stadig med innovative løsninger som kan gjøre byggeprosessen og utvelgelsen av bolig enklere for deg som kunde. 
- Vi utarbeidet blant annet en AR-løsning som gjør det mulig for kunden å se huset på tomta før det er bygd, og det syns i hvert fall jeg er utrolig kult, - og ikke minst nyttig, smiler Stian. 

Les mer om AR-visning

I Nordbohus bygger vi ikke bare flotte eneboliger, vi bygger også flerfamilieboliger, rekkehus og andre boliger for små og store familier. Vi jobber hele tiden med å at skreddersy våre hus passer til akkurat ditt bruk. 
- Hos alle våre forhandlere blir du møtt av et dyktig team som hver dag jobber for å realisere andres boligønsker. Vi vokser stadig med nye forhandlere i Nordbohus-familien, samtidig som vi har forhandlere som har vært med oss siden vi startet opp i 1985. Det er det en styrke og stolthet i, sier Stian. 

Nordbohus bygger boliger av alle slag

Vi gleder oss til 2022

Hvis de siste par årene har vist oss noe, er det at ingenting kan sies med sikkerhet. Likevel er vi i Nordbohus rimelig sikre på at 2022 skal bli et minst like spennende boligår som 2021. 
- Våre dyktige forhandlere utdanner lærlinger, ansetter dyktige håndverkere og bygger nye boligprosjekter som vanlig, og kundene våre opplever tett oppfølging og god dialog hele veien. Våre byggeledere, arkitekter og håndverkere står klare til å hjelpe deg å realisere dine boligplaner, hva enn de skulle være. Hos oss får du byggeteknikker med høy kvalitet, og engasjerte ansatte som kan faget sitt ut og inn. Vi bygger tross alt for å vare, smiler Stian. 

Sammen realiserer vi boligplanene dine


God jul og godt nytt år! 

 

 

Skrevet av Synnøve Aune/ Bennett reklamebyrå 
 

Finn forhandler