Nordbohus bygger boliger av alle slag

I Nordbohus bygger vi ikke bare flotte eneboliger, vi bygger også flerfamilieboliger, rekkehus og andre boliger for små og store familier. Hva er mest populært og hvorfor? Vi har snakket med salgs og markedskoordinator Victoria Tangen fra Nordbohus Modum AS.

Tomannsboligen Twist er populær

Enebolig, tomannsbolig, rekkehus, leilighet eller firemannsbolig – det finnes mange måter man kan bygge og bo. I tillegg til en stor andel solgte eneboliger, forteller Victoria at flermannsboliger, og da spesielt tomannsboliger er svært ønsket og ettertraktet i boligmarkedet i den sørlige delen av landet.

- Vi har satt opp rundt 60 tomannsboliger, og den mest populære typen er tomannsboligen Twist. Planløsningen i huset er tiltalende og er nok derfor en kundefavoritt blant de som ønsker å bo i en tomannsbolig, forteller Victoria Tangen.

Les mer: Bo i tomannsbolig? Sjekk ut Twist!

Twist og Twist 2 omtales som en tomannsbolig som gir «mye hus for pengene». Den rommer to bo-enheter som er speilvendt bygd på hver sin side. I hver bo-enhet får man blant annet 3 soverom, 1 bad, 1 toalettrom i andre etasje, en flott loftstue, bod/vaskerom og god lagringsplass i boder. Stuen og kjøkkenet i første etasje er en åpen løsning som leder direkte ut til terrasse på forsiden.

Villa Lilla av Nordbohus

På rekke og rad

Å bygge flermannsboliger, som for eksempel rekkehus eller kjedet enebolig, er mer økonomisk gunstig enn en enebolig og gir derfor flere boligkjøpere muligheten til å komme inn på boligmarkedet.

- I Nordbohus Modum har vi hatt suksess med å bygge huset Karma som egner seg godt til å bygge i rekke. Dette er en modell som har svært god planløsning. Adskilt i første etasje ligger soverom og bad. I andre etasje er blant annet en åpen kjøkken- og stueløsning og en meget stor terrasse, sier Victoria Tangen.

- For rekkehus har Villa Lilla blitt en stor favoritt, da vi ser at trenden på funkisboliger og flate tak er økende.

Les mer: Se Villa Lilla her

Fokus på utvikling av gode boligområder

Victoria Tangen er salgs-og markedskoordinator i Nordbohus ModumFor at et boligområde skal fungere godt, og være et godt sted å bo, holder det ikke bare at man har bygd boliger som er flotte og funksjonelle. Det er viktig å se helheten i området, og derfor jobber Nordbohus med å få på plass infrastruktur, belysning og lekeplasser før boligene bygges.

- Tomteutvikling tar tid, og derfor er det viktig at vi som utbygger følger med og vurderer hvor vi kan opparbeide gode boligfelt. Vi har god dialog med kommunene, og klargjør feltene med lekeplass, asfalt og gatelys, slik at kundene vet hva de kommer til. Vi jobber kontinuerlig med å tilrettelegge våre boligfelt, slik at disse kan passe for alle livsfaser, forteller Victoria.

Kunden kan forvente kvalitet og service

Uansett hvilken boligtype du som kunde velger å bygge eller kjøpe, kan du stole på at du får en trygg reise med Nordbohus.

- Vi er opptatt av at kundene våre skal føle seg ivaretatt fra første henvendelse, og frem til husnøklene bytter hender, avslutter Victoria.

Har du lyst til å bygge hus? Se alle våre hus her, eller ta kontakt med din nærmeste forhandler.


Skrevet av Synnøve Aune i Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18