Hopp til hovedinnhold
Eneboligen Atlas fra Nordbohus

Realiser din boligdrøm på Vinstra

Å realisere drømmen om å bygge nytt hus, eller å flytte fra det store, gamle huset til noe mindre og nyere, kan være en spennende og utfordrende prosess. Her er noen steg du kan følge for å komme i gang.

Tenk gjennom hvorfor du bytter bolig

Bytter du bolig fordi den gamle er for stor? Ønsker du å frigjøre mer fritid? Motivasjonen din for å bytte bolig vil gi en pekepinn på hvor boligreisen din bør gå videre.

Bestem deg for hvordan du vil bo

Hvilken type hus ønsker du, og hvilke behov må det dekke? Hvor mange soverom og bad trenger du? Hvor stort kjøkken har du behov for? Hvilke andre funksjoner ønsker du i ditt nye hjem? Så snart du har svar på disse spørsmålene, blir det lettere å finne den beste løsningen for dine behov.

Finn din favoritt blant våre husmodeller

Eneboligen Varig fra Nordbohus

Det blir stadig mer populært å bygge hus på ett plan. Den moderne eneboligen Varig er en av de nyeste husmodellene i huskatalogen vår, designet for å møte behovene til den moderne boligbyggeren.

Les også: Fordelene med å kjøpe ny bolig

Sett opp et budsjett

Du må vite hvor mye du har til rådighet før du kan planlegge og bygge. Det er kanskje fristende å starte i motsatt ende, og drømme seg bort i egne tegninger og huskataloger, men noe av det første du bør gjøre er å sette opp et budsjett og få god oversikt.

Finn en tomt

Hvis du ikke allerede eier en tomt, er neste steg å finne en egnet tomt som passer til behovene dine. Hva er viktigst for deg? Er det utsikt, nærhet til barneskole, tilgang på turområder eller andre ting? Ta gjerne kontakt med oss i Nordbohus, eiendomsmeglere, kommunen eller lokale entreprenører for å finne ut mer om tomtene som er tilgjengelige.

Se tomter og boliger vi har for salg

3D-visualisering

Vi bruker et 3D-verktøy som lar deg visualisere våre husmodeller i kartet. Dette er et supert verktøy som gir deg viktig informasjon om ditt boligprosjekt i en tidlig. Verktøyet innhenter all relevant informasjon om tomta og eventuelle bestemmelser, slik at vi sammen med deg kan få et best mulig bilde av hvordan boligdrømmen din kan bli.

Placepoint er et 3D verktøy slik at du kan visualisere hvordan huset blir på tomten

Ta kontakt med banken

Ta kontakt med banken så tidlig som mulig for å finne ut av mulighetene dine. Få greie på hvor høyt lån du kan få, hvor mye banken vil kreve i egenkapital, og se sammen med banken på langsiktig inntekt. Og husk: det finnes alltid handlingsrom!

Sørg også for å få en verdivurdering på boligen du har i dag. Det vil gi både deg og banken verdifull informasjon.

Husmodellen Lillo fra Nordbohus

Vi i Nordbohus Innlandet har utviklet boligen LILLO – en kompakt og kostnadseffektiv bolig som skal gjøre det mulig for flere å bygge hus.

Les også: LILLO – en kompakt bolig som holder utgiftene nede

Ønsker du noe tradisjonelt, herskapelig eller moderne?

Blant de som vil bygge nytt hus, har tradisjonelle eneboliger som Arcturus, Aurora og Orion vært de mest etterspurte husene fra huskatalogen vår de siste årene. Nå ser vi en dreining mot mer moderne hus som Lun, Samspill og Livlig.

Eneboligen Lun fra Nordbohus

I den klassisk moderne eneboligen Lun får du det beste fra begge verdener.

Ønsker du å kjøpe en ny, ferdig bolig, har vi støtt og stadig spennende prosjekter på gang rundt om i regionen:

Vi har vårt eget felt her på Vinstra som heter Barrustmoen. Der starter vi opp med bygging av en firemannsbolig ca. i juni. Dette blir innholdsrike leiligheter i et sentrumsnært område. Her trenger du faktisk ikke bil for å bo, da alt du trenger ligger innenfor gangavstand. - KIM ERIK MOEN, AVDELINGSLEDER I NORDBOHUS VINSTRA.
Nye Barrustmoen boligfelt har blitt et attraktivt sted å bo på Vinstra.

Nye Barrustmoen boligfelt har blitt et attraktivt sted å bo på Vinstra.

Sitter du på en tomt du vurderer å selge?

Vi er stadig på utkikk etter tomter og arealer for boligutvikling i hele Gudbrandsdalen. Vi stiller gjerne opp på en befaring for å se på mulighetene.

Ta gjerne kontakt med oss

Se denne videoen fra en bolig vi har bygget for en kunde på Dombås

Et hus Nordbohus Vinstra har bygget i Dombås

Relaterte artikler