Hopp til hovedinnhold
Lun eksteriør

Klassisk moderne hus

Ønsker du et hus som er moderne, men samtidig litt tradisjonelt? Da vil du sannsynligvis trives i en av våre klassisk moderne eneboliger. Her forenes det beste fra den moderne og den tradisjonelle verdenen.

Det beste fra begge verdener

Våre klassisk moderne hus har litt mer til felles med tradisjonelle hus, men har likevel egenskaper som ofte forbindes med moderne hus. I eksteriøret vil du finne igjen stilrenheten til et moderne hus, men du vil se en litt mykere fasade og en mer tradisjonell form. Ikke minst vil du se mer av saltak, karnapper og kanskje noen sprosser på vinduene her og der. På innsiden finner du store sosiale soner hvor hele familien kan samles og dele gode stunder.

Våre klassisk moderne hus

All-Tid

All-tid eksteriør

All-Tid er et klassisk moderne hus med saltak. Boligen har et areal på 162.4 kvadratmeter og er tilrettelagt for utleie. Praktisk for deg som vil bygge hus, men som ikke har behov for så mye plass, eller som ønsker hjelp til å finansiere boligen i en periode.

Les også: Minimalistisk hus med utleiedel

Vennlig

Vennlig eksteriør

Vennlig er en fleksibel enebolig som er tegnet for skrå tomt, men som også kan tilpasses for flat tomt. Med blant annet fire soverom og to bad, byr Vennlig på god plass for hele familien.

Sans

Sans eksteriør, ved vannet

Sans er et funksjonelt og trivelig hus med et godt utnyttet areal. Takutstikket på framsiden gir Sans et herskapelig preg. Boligen byr på fire store soverom, to bad og gode sosiale soner.

Lun

Lun eksteriør

Lun er en av våre bestselgende hus, med store, lyse oppholdsrom i begge etasjer. I Lun har du fem soverom – fire av dem i andre etasje. Hovedsoverommet har walk-in-closet rett utenfor døren, og egen utgang til veranda.

Les også: Nyter hverdagen i eneboligen Lun

Bias

Bias eksteriør

Eneboligen Bias har en klassisk form, men vinduer i takhøyde og en funksjonell planløsning setter et moderne preg på huset. Den lange gangen inn mot oppholdsarealene gir en luftig følelse når du går inn i boligen. I loftstuen fører doble dører deg ut til en fransk balkong, som slipper rikelig med dagslys inn i overetasjen.

Livlig

Livlig eksteriør

Livlig er et hus du blir glad av å se på og glad av å bo i. Huset har et moderne preg med skrå vinduer i takhøyde, men samtidig en klassisk form. Livlig er et hus på ett plan – et godt valg om du er på utkikk etter en bolig du kan bo i for alltid.

Nukleus

Nukleus eksteriør

Med saltak og sprosser på vinduene, har Nukleus et nokså tradisjonelt ytre. De mange vinduene i takhøyde, det gode gjennomlyset og den praktiske planløsningen setter likevel et moderne preg på huset.

Nexus

Nexus eksteriør

Med sine 180 kvadratmeter og fire soverom, er den klassisk moderne eneboligen Nexus et romslig og praktisk hus for hele familien. Åpne løsninger gir god kontakt mellom menneskene som bor der, uansett hvilken etasje de befinner seg i.

Astro

Astro eksteriør

Astro er en lang og smal enebolig som i utgangspunktet er tegnet for skrå tomt. Når du går inn i Astro, blir du møtt av luftige oppholdsrom med vinduer i takhøyde og skrå himling som slipper lyset til på tak og vegger.

Les også: Astro – en av våre mest fleksible eneboliger

Drømmer du om å bygge en klassisk moderne enebolig?

Kontakt din nærmeste forhandler for å få gode råd og bistand gjennom hele ditt byggeprosjekt. Vi hjelper deg å finne den husmodellen som passer best for din tomt og dine behov. Vi kan også tilpasse boligen etter dine ønsker, eller så kan en av våre arkitekter tegne drømmehuset ditt helt fra bunnen av. I Nordbohus tenker vi kun muligheter; ikke begrensninger.

Se alle våre husmodeller

Relaterte artikler

Spesialtegnet enebolig i Son

Spesialtegnet enebolig i Son

Høsten 2020 stod denne flotte eneboligen klar i Son. Vi takker tiltakshaver så mye for oppdraget og gratulerer med ny bolig.

Hvit hytte ved sjøen med rød takshingel fra Isola

Går du med planer om å oppgradere taket?

Når du skal bytte tak på hus eller hytte, har du flere muligheter enn du kanskje er klar over. For med riktige løsninger får du ikke bare et funksjonelt og fint tak, du kan også øke verdien på boligen og spare energi.