Takterrasse gir huset en ekstra dimensjon

Stadig flere som bygger moderne hus drømmer om å ha en stor og flott takterrasse. På takterrassen kan du nyte solrike sommerdager og lune kvelder, og invitere til sammenkomster med formidabel panoramautsikt. Flere av våre ferdighus egner seg utmerket for takterrasse. Med små justeringer kan vi gi deg takterrassen som setter kronen på verket.

Funkishus med takterrasse

Takterrasser er definitivt mest vanlig på moderne hus eller hus i funkisstil. Dette fordi moderne hus og funkishus ofte bygges med flatt tak – noe som er nødvendig for å etablere en takterrasse.

Noen av våre ferdighus er allerede tegnet med takterrasse, men med noen justeringer kan vi også bygge takterrasse på våre andre ferdighus med flatt tak. På samme måte som vi tegner om et rom, kan vi også tegne om taket. I disse tilfellene må vi vanligvis legge til en utvendig trapp eller tegne inn en loftstue med tilgang til takterrassen.

Moderne enebolig med takterrasse fra Nordbohus

En av våre mest populære eneboliger, Kvadrat, har allerede en takterrasse tegnet inn.

Hvit og stor enebolig i funkisstil med takterrasse fra Nordbohus

Den stilrene og moderne eneboligen Nova kommer også med takterrasse.

 

Garasje med takterrasse

En annen løsning dersom du ønsker takterrasse er å bygge terrassen på toppen av garasjen.

Moderne enebolig med takterrasse på garasje

Eneboligen Komplett kommer med en garasje med terrasse på toppen.

 

Slik får du mest ut av takterrassen

En god løsning er å dele inn takterrassen i soner. Dette vil gi den flere bruksområder og gjøre den mer fleksibel. For eksempel kan du ha en overbygd sone med sittegruppe dersom du vil bruke takterrassen selv om det regner eller blåser litt, eller for å få solskjerming på de varmeste dagene. Her kan du også plassere putekasser eller møbler som med fordel kan skjermes for nedbør. En annen sone kan inneholde solsenger, mens du i en tredje sone kan lage en koselig oase med en liten urte- og grønnsakshage.

 

Fordeler med takterrasse

 

Du får mer ut av boligen din

Med en takterrasse på toppen, får boligen en ekstra dimensjon. På takterrassen kommer du helt opp i høyden og kan nyte utsikten til det fulle. Takterrassen lar deg også nyte gode solforhold hele dagen.

Takterrasse på den moderne eneboligen Nova i Måløy

Her ser du en flott variant av eneboligen Nova med «top of the world»-terrasse.

 

Du legger til rette for sosiale sammenkomster

Hjemmet vårt er et sted hvor vi vil skape minner med familie, venner og kanskje til og med noen gode naboer. Takterrassen gir deg et perfekt sted for å feire store begivenheter, arrangere sommerfester eller invitere venner på grilling.

 

Dette bør du tenke på om du skal ha takterrasse:

 

Gulv

Vi anbefaler absolutt at du går for et vedlikeholdsfritt gulv på takterrassen. Dette er den delen av boligen som er mest utsatt ved røffe værforhold, og gulvet bør derfor tåle en trøkk.

Rekkverk

Hvilket rekkverk ønsker du? Et rekkverk i glass lar deg nyte mest mulig av utsikten, men vil samtidig gi mer innsyn. En kombinasjon av rekkverk i tre og glass kan ofte være en fin og praktisk løsning.

Takterrasse med rekkverk i glass og tre

Utsikt fra takterrassen i eneboligen Kvadrat, som vi leverte for en kunde i Måløy.

 

Solskjerming

Solen kan bli sterk på takterrassen, så her bør du absolutt ha solskjermingen klar. Her hjelper vi deg å finne en løsning ut ifra hva som egner seg best for din bolig.

 

Mulighetene er mange

Går du med planer om å bygge hus og har lyst på en takterrasse? Ta kontakt med din nærmeste Nordbohus-forhandler for å få informasjon, gode råd og inspirasjon til takterrasse. Sammen bygger vi drømmehuset ditt!

 

Skrevet av Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18