Hopp til hovedinnhold
Funkishus

Stortrives i nytt funkishus

Da den tidligere boligen til Bjørn og Astri Marie Blegeberg ble for romslig, startet prosessen med å finne et hus som var mer tilpasset deres livssituasjon. I 2020 kom de over et prospekt fra Nordbohus Byggalf, og endte opp med å bygge dette moderne funkishuset i Bodø.

Ny hverdag i praktisk bolig

Paret hadde bodd i sitt tidligere hjem i 35 år, og ønsket å finne en bolig de kunne bli gamle i:

- Det som fascinerte oss med dette huset var at det var inngang i hovedetasjen, og at vi fikk alt vi trengte på samme plan. Når man en gang blir gammel, vil det ikke være noe hinder for oss å kunne bo her. Det første jeg gjør om morgenen er å ta på meg slåbroken og ta en kopp kaffe foran vinduet. Dette har jeg ikke gjort tidligere. Når vi blir pensjonister om ikke så lenge, vil det nok bli mer av det, forteller Bjørn.

Les også: Hvilken hustype er den rette for deg?

Bjørn Blegeberg, kunde hos Nordbohus Byggalf

Til tross for en bratt tomt har Bjørn og Astrid laget en plen og terrasse på nedsiden av boligen. I tillegg har de utvidet verandaen på øverste plan, slik at de har flere lune områder å nyte utsikten fra. Med et glimt i øyet forteller Bjørn at også naboene har kommet innom og sagt at verandaen ligger an til å kunne bli et fint sted for dans.

Uteplass

Trygg byggeprosess med Nordbohus

Opplevelsen med å bygge hus med Nordbohus Byggalf har vært bra. De har vært løsningsorienterte og levert god kvalitet. De var også positive til de ønskene vi kom med. Hvis det skulle være noe som kostet ekstra, fikk jeg tilleggspris før de startet på jobben.

Bjørn Blegeberg, kunde hos Nordbohus Byggalf

Les også: Hva koster det å bygge hus?

Funkishus interiør

Bjørn forteller at de ikke angrer et sekund på at de solgte det gamle huset:

- Vi stortrives rett og slett i dette nye huset, avslutter Bjørn.
Spisebord

Realiser boligdrømmen med Nordbohus

Nordbohus har forhandlere over hele Norge, og alle har samme visjon om å skape drømmehjemmet for deg og din familie. Enten du ønsker et nøkkelferdig hus, en tilpasset bolig, eller å tegne hjemmet fra bunnen av, har våre byggmestere og arkitekter kompetansen til å hjelpe deg. Sjekk ut våre husmodeller for inspirasjon!

Last ned huskatalog

Stortrives i nytt funkishus

Relaterte artikler

Hos oss lærer tømrerlærlinger å bygge trygge og inspirerende boliger"

Med noen av landets mest fornøyde kunder, tar også Nordbohus Skien sitt ansvar for å utvikle fremtidens tømrere på alvor. Gjennom systematisk opplæring og veiledning av lærlinger som Mathias, sørger de for at kundene får trygghet og inspirasjon i sin boligbyggeprosess også i fremtiden. I denne artikkelen får du innblikk i hva Mathias, en erfaren tømrerlærling hos Nordbohus, legger vekt på som avgjørende for å levere kvalitetsarbeid. Fra praktiske ferdigheter på tvers av fag, til utviklingen av arbeidsmoral og effektivitet - Mathias deler sine beste råd som kan gi trygghet og inspirasjon til alle som vurderer å bygge bolig med Nordbohus Skien. Nordbohus' satsing på opplæring og veiledning av lærlinger er en viktig faktor for at kundene deres kan føle seg trygge gjennom hele byggeprosessen. Les videre for å få Mathias' førstehåndsperspektiv på hva som skaper kvalitet og faglig stolthet i tømrerbransjen.

Spesialtegnet enebolig i Son

Spesialtegnet enebolig i Son

Høsten 2020 stod denne flotte eneboligen klar i Son. Vi takker tiltakshaver så mye for oppdraget og gratulerer med ny bolig.

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Drømmer du om å bygge ditt eget hjem, men er bekymret for kostnadene? Fra smart planlegging til valg av husmodell og innredning – oppdag hvordan du kan skape ditt drømmehjem uten å tømme hele bankkontoen.