Hopp til hovedinnhold
Funkishus

Bygde funkishus med spektakulær utsikt

Da Karina Gregersen og familien i Kristiansund skulle bygge sitt nye hjem, ønsket de en bolig som var tidløs, moderne og praktisk. Valget endte på den moderne eneboligen Kvadrat fra huskatalogen vår, og boligen ble bygd av Nordbohus.

En smertefri prosess

Karina og Fredrik visste allerede hvilken type hus de ville ha, så da de fant funkishuset Kvadrat i huskatalogen vår, var det kjærlighet ved første blikk. Med små justeringer ble Kvadrat drømmeboligen familien på fire hadde ønsket seg.

Les mer om Kvadrat her

Garasjeport og ytterdør i en dyp oransje farge

Garasjeport og ytterdør i en dyp oransje farge gir huset et unikt uttrykk.

Karina beskriver prosessen med å bygge huset som helt smertefri. – Det at Nordbohus kunne levere varene og tjenesten så bra, er vi utrolig glade for. De har møtt oss på alt vi har ønsket og gjort en utmerket jobb, legger hun til.

Romslig og lys gang

Når du går inn i huset, kommer du inn i en lys gang som inviterer deg videre inn i boligen.

Romslig og lys gang

Les også: Funkishus

Et tidløst og funksjonelt hus for framtiden

Paret ønsket en bolig de ville være fornøyde med i lang tid fremover.

– Kvadrat er en veldig stilren, tidløs og moderne husmodell. Jeg føler at selv etter fem år her er ting fortsatt moderne, forteller Karina.

Lyst og stilrent kjøkken med øy

Lyst og stilrent kjøkken med støydempende spiler i taket. Barna kan leke i klatreveggen mens de voksne lager middag.

Trapper i lyst treverk

Trapper i lyst treverk og glass setter et moderne preg på interiøret.

Lys og romslig bad

Et hus for framtiden

Paret har vært bevisst på å ta tidløse valg som vil gi de mest mulig glede av boligen i dag og i framtiden. – Det er løsninger som varer over lengre tid. Vi tenkte på at vi ville bli gamle i det huset her, så vi har alle hovedfunksjoner på gateplan forklarer Karina.

StueSoverom med skyvedør til veranda

Når de våkner, kan de tre rett fra senga og ut på den luftige verandaen med enestående sjøutsikt.

Les også: Takterrasse gir huset en ekstra dimensjon

Soverom med mye garderobeplass

Rikelig med garderobeplass og godt lys på soverommet gjør hverdagen praktisk.

Tips til deg som skal bygge hus

– Det sies jo at man må bygge tre boliger for å bli fornøyd, men det er det jo ikke alltid man har tid til. Hør derfor på andre som har bygd før deg og vær åpen for å ta imot tips fra utbygger, råder Karina.

Les også: 12 tips fra noen som har bygd hus før

Se mer av det flotte funkishuset til Karina og Fredrik her:

Funkishus boligreportasje video

Moderne og tidløs enebolig i Kristiansund

Relaterte artikler

Hos oss lærer tømrerlærlinger å bygge trygge og inspirerende boliger"

Med noen av landets mest fornøyde kunder, tar også Nordbohus Skien sitt ansvar for å utvikle fremtidens tømrere på alvor. Gjennom systematisk opplæring og veiledning av lærlinger som Mathias, sørger de for at kundene får trygghet og inspirasjon i sin boligbyggeprosess også i fremtiden. I denne artikkelen får du innblikk i hva Mathias, en erfaren tømrerlærling hos Nordbohus, legger vekt på som avgjørende for å levere kvalitetsarbeid. Fra praktiske ferdigheter på tvers av fag, til utviklingen av arbeidsmoral og effektivitet - Mathias deler sine beste råd som kan gi trygghet og inspirasjon til alle som vurderer å bygge bolig med Nordbohus Skien. Nordbohus' satsing på opplæring og veiledning av lærlinger er en viktig faktor for at kundene deres kan føle seg trygge gjennom hele byggeprosessen. Les videre for å få Mathias' førstehåndsperspektiv på hva som skaper kvalitet og faglig stolthet i tømrerbransjen.

Spesialtegnet enebolig i Son

Spesialtegnet enebolig i Son

Høsten 2020 stod denne flotte eneboligen klar i Son. Vi takker tiltakshaver så mye for oppdraget og gratulerer med ny bolig.

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Drømmer du om å bygge ditt eget hjem, men er bekymret for kostnadene? Fra smart planlegging til valg av husmodell og innredning – oppdag hvordan du kan skape ditt drømmehjem uten å tømme hele bankkontoen.