Kreativt barnerom med køyesenger

Syv smarte løsninger på barnerommet

Når du bygger ditt nye drømmehus med Nordbohus, er hvert eneste rom en mulighet til å skape funksjonelle og stilfulle omgivelser for hele familien. Et av de viktigste rommene å tenke gjennom er barnerommet – et sted for søvn, lek, kreativitet og læring. Oppdag disse smarte løsningene som kan gjøre barnerommet både praktisk og inspirerende, samtidig som det tar hensyn til barnas komfort og trivsel.

1. Sørg for optimal plassering i huset

Plasseringen av barnerommet i huset har også stor innvirkning på komforten. Enkelte barn er sensitive til lyd og kan våkne hvis gjester kommer på besøk eller du forlater huset. Det kan derfor være lurt å plassere barnerommet lengst unna ytterdør og støykilder.

 

2. Maksimer plassen med multifunksjonelle møbler

Plassutnyttelse er nøkkelen til et vellykket barnerom. Gå for en seng med oppbevaringsplass under, eller for eksempel en køyeseng med innebygd sovesofa og skrivepult under. Dette gir barna en koselig soveplass, et sted å slappe av, og en kreativ arbeidsplass – alt i ett møbel. En klatrevegg på enden av køyesengen kan også legge til et element av moro og trening på barnerommet.

Seng med oppbevaring fra IKEA
Foto: IKEA

 

3. Skap en inspirerende sone med farger og mønster

Barn er ofte glad i både farger og mønster. Ved å innrede barnerommet på barnas premisser, øker du sjansen for at rommet blir mye brukt. Kombiner gjerne bruk av tapet og maling for å skape en inspirerende og innbydende følelse. Velg rolige og behagelige farger som fremmer avslapning, kreativitet og konsentrasjon – både på vegger, møbler og dekor.

Barnerom med mønstrete tapet
Kreativt og koselig babyrom i tilpasset variant av den herskapelige eneboligen Orion.

 

4. Bleiebarn i hus? Spar plass med vegghengt stellebord

Har du små barn, trenger du kanskje et sted å skifte bleie. Tradisjonelle stellebord krever ofte mer plass enn man egentlig ønsker å vie det. Med et vegghengt stellebord kan du bruke gulvplassen til noe barna har mer glede av.

 

5. Inndelte soner – en plass for alt

Barnerommet er et sted for mangfoldige aktiviteter, fra søvn til lek og lekser. Ved å tenke i soner når du innreder, kan du skape en funksjonell romoppdeling. Definer separate soner for soving, lek og studier, slik at barna enkelt kan skifte mellom forskjellige aktiviteter.

Inndelte soner på fargerikt barnerom
Foto: IKEA

 

6. Oppbevaring i høyden

Har du et lite barnerom, er det smart å utnytte høyden til oppbevaring. Vurder å inkludere et dekorativt klesheng fra taket eller hyller høyt oppe på veggene. Dette frigjør verdifull gulvplass samtidig som det gir et pent og organisert inntrykk.

Vegghengte hyller på barnerom
Foto: IKEA

 

7. Tilrettelegg for at barna kan gjøre mest mulig selv

Å oppmuntre barnas selvstendighet er viktig. Legg til rette for at de kan ta ansvar for sine egne ting. Enkel tilgang til klær og leker gir dem muligheten til å utforske og lære organisering fra en tidlig alder, samtidig som du kan spare tid i en travel hverdag.

 

Vi hjelper deg å ta smarte valg i ditt Nordbohus

Å skape det perfekte barnerommet i ditt nye Nordbohus handler om å kombinere funksjonalitet, komfort og kreativitet. Ved å implementere disse smarte løsningene, kan du skape et rom som ikke bare tilfredsstiller barnas behov, men også gir dem et varig og elsket sted å vokse, leke og drømme på.

Når du bygger hus med oss, gir vi deg alltid gode råd til valg av løsninger i huset ditt.

Avtal et møte med oss

 

Skrevet av Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18