Oransje ytterdør

Seks tips for et funksjonelt utvendig inngangsparti

Oppgrader inngangspartiet ditt med disse seks smarte tipsene. Fra et praktisk overbygd inngangsparti til fargerike ytterdører og solcellebelysning, skaper disse ideene både stil og funksjonalitet. Se noen enkle tiltak som kan ha stor betydning for hverdagen i hjemmet ditt.

Økt komfort med overbygd inngangsparti

Tenk deg at du kommer hjem med hendene fulle av handleposer og småbarn, eller at du har invitert gjester til et fint selskap, og det høljeregner ute. Da vil du prise deg lykkelig for å ha et overbygd inngangsparti som skjermer deg og gjestene for vær og vind mens du låser opp døren. Et overbygd inngangsparti skaper samtidig en lun og innbydende atmosfære. Dette området kan være en flott ramme for å legge til dekorative elementer som planter, belysning eller en komfortabel sitteplass.

Inngangsparti med benk

I denne varianten av eneboligen Link oppført på værharde Averøy, er nok både beboerne og gjestene glade for at man nærmest får komme inn i huset før man har ringt på døren.

Lekkert inngangsparti hvor du får følelse av å komme inn i huset

Her har samtidig familien valgt å lage et lunt og trivelig uteområde med varmelampe, hvor kjølige kvelder kan tilbringes komfortabelt.

 

 

Gi huset særpreg med en fargerik ytterdør

En fargerik ytterdør er en enkel og effektiv måte å gi huset ditt karakter og personlighet på. I stedet for å velge den tradisjonelle hvite eller sorte døren, kan du gå for en dristig farge som skiller seg ut og skaper et innbydende førsteinntrykk. Velg en farge som komplementerer husets arkitektur og omgivelsene, samtidig som den reflekterer din personlige smak. En fargerik ytterdør er ikke bare et visuelt statement; farger kan også ha en positiv effekt på din daglige stemning.

Oransje ytterdør og garasjeport

I denne flotte varianten av husmodellen Kvadrat valgte kunden å gå for en sprek oransje farge på både inngangsdør og garasjeport – perfekt i harmoni med den matt sorte kledningen.

 

Gå for en grov matte utenfor

Lei av at steiner, snøklumper og skitt dras med inn i huset? Legg en grov dørmatte utenfor inngangsdøren, slik at både de i husstanden og besøkende husker å skrape av skitten før de går inn i huset. På innsiden av døren kan du ha en mykere matte, som suger til seg fuktighet og resterende skitt.

 

Vertikale hagevegger

Integrer vertikale hagevegger rundt inngangspartiet for å skape en grønn oase. Dette ikke bare gir en estetisk appell, men det kan også forbedre luftkvaliteten og skape et behagelig mikroklima. Velg planter som tåler utendørsforholdene i ditt område og som gir årstidsvariasjon.

 

Solcelledrevet utebelysning

Forbedre sikkerheten og estetikken med solcelledrevne lys langs stier og trapper i inngangspartiet. Dette gir ikke bare en visuell appell når det er mørkt ute, men bidrar også til å redusere strømforbruket. Velg sensoraktiverte lys for å spare energi når det ikke er nødvendig.

Koselig utebelysning

Denne varianten av eneboligen Nukleus er et godt eksempel på den flotte effekten utebelysning kan ha.

 

Smart postkasse med fjernstyring

Gjør postmottak enklere og sikrere ved å investere i en digital postkasse med integrert pakkeboks. Dette gir deg muligheten til å motta pakker selv når du ikke er hjemme, og du kan styre tilgangen via en mobilapp. En praktisk løsning for å unngå bekymringer rundt pakkelevering.

 

Skal du bygge hus og ønsker flere gode råd?

Din nærmeste Nordbohus-forhandler, sammen med våre arkitekter og interiørarkitekter, er her for å gi deg gode råd på din boligreise.

 

Finn din nærmeste forhandler

Finn forhandler