Gladsnekkern nr. 8. Hjemme hos Anne Lise m/fam i Orkanger

Gladsnekker`n reiser rundt i hele landet for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Anne Lise med familie som bor i et herlig rekkehus i Orkanger. Bygd for å vare av Nordbohusforhandleren VIBO Entreprenør

Denne gang besøker han Anne Lise med familie som bor i et herlig rekkehus i Orkanger. Bygd for å vare av Nordbohus Orkladal (tidl. VIBO Entreprenør avd. bolig)

Det romslige rekkehuset er særdeles innholdsrikt, og Kasper har nettopp fylt 3 år. Han har et særdeles ryddig rom, og trives med å ha det slikt. Hele huset er forøvrig veldig ryddig og pent, og Gladsnekkern er svært imponert. 

Rekkehuset har både terrasse og en flott liten hage med plass til både platting, plen og trampoline. I og med at det er et enderekkehus så er terrassen både sør- og vestvendt og byr således på ekstra flotte solforhold.

Tusen takk Anne Lise for at du tok så godt i mot Gladsnekkern vår. Han likte seg veldig godt hos dere. Og tusen takk for at dere valgte Nordbohus! Det setter vi veldig stor pris på.

Se video nedenfor. 

Se flere videoer med Gladsnekkern


Skrevet av Stian R. Moursund
Markeds-  og kommunikasjonssjef NORDBOHUS AS

Gladsnekkern nr. 8 Hjemme i rekkehuset hos Anne Lise i Orkanger

Gladsnekkern reiser rundt i hele landet for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Anne Lise som bor i et nytt rekkehus i Orkanger s
Finn forhandler