Gladsnekkern nr. 18 - Ettårsbefaring hos Tine og Terje i eneboligen Kuba

Gladsnekkern reiser rundt i hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Tine og Terje som bor på Tromøya i Arendal. De bor i en fantastisk utgave av eneboligen KUBA, med en enorm takterrasse! .

Det er Nordbohusforhandleren Wari-Hus som har bygd denne flotte boligen, og denne dagen er de på besøk for å foreta ettårsbefaring. -Når kundene har bodd ca. ett år i boligen så tar vi kontakt og inviterer oss selv på en ettårsbefaring. Da går vi gjennom huset fra A til Å for å se om det er noen feil og mangler som må rettes på, sier Alfred Wroldsen som er byggeleder i Nordbohus Wari-Hus.

Mens Arve og Alfred, som forøvrig er far og sønn, foretar ettårsbefaringen så blir Gladsnekkern geleidet rundt på visning. Han er svært imponert, mens Tine og Terje viser fre husets mange rom. Vel fremme på hovedsoverommet må Gladsnekkern stoppe ved den romslige walk in-garderoben. -Terje, det er nesten ikke noe plass til dine ting, sier Gladsnekkern. -Nei, der er litt skjev fordeling, men det går greit. Jeg trenger ikke så mye, sier den diplomatiske Terje. Like etterpå får vi se Tine sin sko-avdeling i skapet. Imponerende den også. 

I andre etasje med stue/kjøkken er det åpen løsning med store vinduer og mye lys. Det flotte spisebordet har Terje bygd selv, påpeker Tine og skryter litt av sin Terje. Kjøkkenet er svært moderne og med meget mye benkeplass. -Her kan jo 29 stykker stå og kutte til taco på en fredag, utbryter en imponert Gladsnekkern. 

Fra andre etasje går de ut på en lun og fin terrasse, og der er det i tillegg trapp opp til takterrassen. -De måtte kutte litt inn på denne uteplassen på grunn av tomten, og da fant vi ut at vi kunne få en terrasse på taket også, sier Terje. 

arendal-kuba-bilde-fra-filmen-2.jpg
Som Gladsnekkern pleier å si: Dette er den ultimate bikini-terrassen. Jeg som er så glad å gå i bikini.

Etter den fine visningen går Terje, Tine og Gladsnekkern for å møte Nordbohus-gutta som er ferdig med sin ettårsbefaring. De har gått gjennom hele boligen og funnet to ting som må utbedres. Det ene er et parkettbord som må byttes og det andre er at døren har fått en sprekk ved låsekassen. Det er sannsynligvis en produksjonsfeil, sånt som kan oppstå, og Nordbohus Wari Hus kontakter leverandøren for å evt. få en ny dør.

Terje og Tine, tusen takk for at dere tok så godt i mot Gladsnekkern vår. Han var veldig imponert. Og tusen takk for at dere valgte Nordbohus, det er vi veldig takknemlige for. 

Se mer om Gladsnekkern

Skrevet av Stian R. Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

 

 

Gladsnekkern nr. 18 - Ettårsbefaring hos Tine og Terje i eneboligen Kuba

Gladsnekkern reiser rundt i hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Tine og Terje som bor på Tromøya i Arendal. De bor
Finn forhandler