Særpreg med karnapp og to hele etasjer - Eneboligen Lun

Lun er en enebolig som kombinerer det tradisjonelle og moderne. Karnappet, som utbygget kalles, gir huset en karakteristisk fasade og en god takhøyde oppe i andre etasje. Huset har rikelig med plass til hele storfamilien.

Eneboligen Lun har en enkel, rektangulær form og et karnapp med godt lysinnslipp og god sikt som går over to etasjer.

Karnappet med de høye vinduer mot skrå himling gir huset særpreg. Fasaden er det mest spesielle med dette huset. Den sier litt her er jeg, og det er morsomt, sier Karin Remmen, arkitekt i Nordbohus.

0M1A7930.jpg
En kundetilpasset variant av eneboligen Lun. -Her er jeg, sier huset.

Eneboligen Lun har to fulle, eller to hele etasjer. Med det mener vi at takhøyden i andre etasje er minst 2.40, og at det ikke er skråtak som tar noe av rommet. Takhøyden i stuen i andre etasje er spesielt god. Det er åpent helt opp til himlingen – noe som og gir rikelig med lys. Planløsningen er delvis åpen i første etasje, men kjøkkenet ligger likevel skjermet fra stuen.

–Lun har svalgang ved inngangspartiet, innebygd sportsbod og en ekstra inngang via vaskerommet. Dette er en praktisk løsning om man kommer hjem med matvarer, eller kommer fra en treningsøkt. Lun er et hus som klarer kunsten å være både tradisjonell og moderne på en gang. Det er også et hus med mange tilpasningsmuligheter, sier Karin Remmen.

Lun_Interior_1185_web.jpg
Ekstra god takhøyde i stuen i andre etasje, der det er åpent helt opp til himlingen. Luftig og godt.

Et hus for hele storfamilien

– Alle hovedfunksjoner ligger på hovedplanet (første etasje). Huset har livsløpsstandard og følger prinsipper om inkluderende design, forteller Karin.

Her kan du lese om inkluderende design.

Huset er romslig og innholdsrikt med fem soverom, to bad, vaskerom og to stuer. Det har plass til hele storfamilien. I Lun kan man velge om man vil ha hovedsoverom oppe eller og nede.

LUN%20-%201.%20Etasje%20-%203D%20Floor%20Plan.jpg
1. etasje i eneboligen Lun
LUN%20-%202.%20Etasje%20-%203D%20Floor%20Plan.jpg
2. etasje i eneboligen Lun


La nede bli oppe ­­– eller gå for ekstra bad og stue

Eneboligen Lun kan tilpasses ulike tomteforhold, både flat og skrå tomt. Huset er stort, har en fleksibel planløsning og rom til det meste.

–Det er enkelt å snu om på etasjene slik at stue og kjøkken plasseres oppe. Flere har valgt å gjøre det for å få mer lys og utsyn fra oppholdsrommene, forklarer Karin, og fortsetter;

Oppe er det enkelt å få plass til et ekstra bad om man ønsker det. Soverommet nede kan for eksempel gjøres om til et kontor eller en ekstra stue. Og om man ønsker garasje eller carport, kan dette enkelt bygges i sammenheng med svalgangen ved inngangspartiet, sier Karin Remmen.

Se video av Anne og Trond sin Lun. De byttet om på etasjene og fikk stue/kjøkken i andre etasje:

Se video av Jorun og Espen sin Lun. Den er bygd på skrå tomt:


Finn din pris der du vil bo

Finn prisen på dette huset der du vil bygge og bo. Hos oss finner du pris for et komplett og nøkkelferdig hus. Din lokale Nordbohusforhandler hjelper deg gjerne med ytterligere valg og tilpasninger.

Finn din pris på Lun

Hva er et godt hus for arkitekten?

Karin Remmen er arkitekt med solid og lang erfaring.

nono_int1_-(12-of-21)_karin_web.jpg
Karin Remmen er arkitekt i Nordbohus

–Jeg forsøker alltid å tenke meg inn i dagliglivet til folk. Da kan jeg trekke ut essensen og se for meg hvordan huset skal fungere. Det er det gode dagliglivet det å bo handler om. For meg er det viktig at huset blir bra funksjonelt for de som skal bruke det.

Karin gir et lite tips til slutt: ­

–Hold på eneboligen litt lengre enn du kanskje tror du trenger.

Se alle våre eneboliger

Se mer om eneboligen Lun

Skrevet av Ingrid Dyrnes, Bennett Reklamebyrå

 

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18